Arta-Cultura

Cleopatra Creativ – Magazin ReCreativ si Educativ

Recomanda informatia!

Cleopatra Creativ este un magazin Recreativ si Educativ, un concept nou, diferit prin ceea ce ofera.

Ne adresam in principal copiilor, dar si intregii familii, prin atelierele de creatie tinute in magazin, prin intermediul carora incercam sa dezvoltam creativitatea copiilor si sa incurajam originalitatea fiecaruia. De asemenea dorim sa cream o atmosfera relaxanta, in care parintii se pot bucura alaturi de copii, realizand obiecte unice care pot fi folosite in decorarea casei sau pur si simplu cadouri originale pentru cei dragi.

Printre serviciile oferite de magazin se numără și aniversarea zilei de naștere. Organizam zile de nastere in magazin; stim cat de important este acest eveniment in viata copilului dvs si tocmai de aceea Cleopatra Creativ vine în ajutorul părinților cu un concept nou: o zi de naștere unică, recreativă și constructivă în același timp. Sărbătoritul își poate crea propriile invitații, iar la sfârșitul petrecerii, pe lângă obiectele realizate va primi și un album cu poze de la aniversarea lui.

Magazinul nostru va ofera o gama diversificata de produse: birotica/papetarie , rechizite scolare, jocuri educationale, margele si accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat, dar si produse unice marca Cleopatra Creativ.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe informatii: www.cleopatracreativ.ro sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/CleopatraCreativ .

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *