Aceste filme implinesc 30 de ani in 2021

Recomanda informatia!

Aceste filme celebre nu au nici macar un rid in ciuda faptului ca s-au scurs deja trei decenii. Timpul a trecut, insa ne place sa revedem aceste filme care au “imbatranit”.

Addams Family. Povestea acestei familii care locuieste intr-un conac lugubru a inspirat un serial in anul 1964.

Frumoasa si bestia. Acest desen animat cunoscut a fost inspirat dintr-un basm celebru pentru copii, scris in anul 1956.

Testoasele Ninja. Realizat de catre Michael Pressman, acest film este o comedie ce are la baza un grup de super-eroi si artele martiale.

Edward Scissorhands. Acest film fantastic dateaza din anul 1990, a fost realizat de catre Tim Burton si beneficiaza de prezenta actorilor Johnny Depp si Winona Ryder.

Terminator 2: Judgement Day. Acest film din genul science-fiction ni-l prezinta pe Arnold Schwarzenegger in actiune. In film mai joaca actori precum Linda Hamilton, Robert Patrick si Edward Furlong.

Home Alone. Celebra comedie de Craciun a implinit anul acesta frumoasa varsta de 30 de ani. Ni-l prezinta pe micul Kevin, in varsta de 8 ani care isi apara casa de hoti dupa ce a fost lasat singur acasa in mod accidental in timp ce familia sa este plecata in vacanta.

Boyz N Hood. In acest film joaca Ice Cube si Cuba Gooding Jr, actori care interpreteaza rolul a doi barbati care cresc intr-un cartier dominat de gasti de infractori, in partea de sud-est a Los Angelesului.

Thelma&Louise. Acest film realizat de catre Ridley Scott urmareste povestea a doua prietene interpretate de catre Geena Davis si Susan Sarandon, care pleaca intr-un road trip. Il putem vedea in acest film si pe Brad Pitt printre personajele principale.

The Silence of the Lambs. Acest film horror a fost lansat in anul 1991 si a fost inspirat din romanul cu acelasi nume, lansat in 1988. Il regasim pe Anthony Hopkins il rolul lui Hannibal Lecter, un ucigas in serie canibal.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *