Arta-Cultura

Aceste filme implinesc 30 de ani in 2021

Recomanda informatia!

Aceste filme celebre nu au nici macar un rid in ciuda faptului ca s-au scurs deja trei decenii. Timpul a trecut, insa ne place sa revedem aceste filme care au “imbatranit”.

Addams Family. Povestea acestei familii care locuieste intr-un conac lugubru a inspirat un serial in anul 1964.

Frumoasa si bestia. Acest desen animat cunoscut a fost inspirat dintr-un basm celebru pentru copii, scris in anul 1956.

Testoasele Ninja. Realizat de catre Michael Pressman, acest film este o comedie ce are la baza un grup de super-eroi si artele martiale.

Edward Scissorhands. Acest film fantastic dateaza din anul 1990, a fost realizat de catre Tim Burton si beneficiaza de prezenta actorilor Johnny Depp si Winona Ryder.

Terminator 2: Judgement Day. Acest film din genul science-fiction ni-l prezinta pe Arnold Schwarzenegger in actiune. In film mai joaca actori precum Linda Hamilton, Robert Patrick si Edward Furlong.

Home Alone. Celebra comedie de Craciun a implinit anul acesta frumoasa varsta de 30 de ani. Ni-l prezinta pe micul Kevin, in varsta de 8 ani care isi apara casa de hoti dupa ce a fost lasat singur acasa in mod accidental in timp ce familia sa este plecata in vacanta.

Boyz N Hood. In acest film joaca Ice Cube si Cuba Gooding Jr, actori care interpreteaza rolul a doi barbati care cresc intr-un cartier dominat de gasti de infractori, in partea de sud-est a Los Angelesului.

Thelma&Louise. Acest film realizat de catre Ridley Scott urmareste povestea a doua prietene interpretate de catre Geena Davis si Susan Sarandon, care pleaca intr-un road trip. Il putem vedea in acest film si pe Brad Pitt printre personajele principale.

The Silence of the Lambs. Acest film horror a fost lansat in anul 1991 si a fost inspirat din romanul cu acelasi nume, lansat in 1988. Il regasim pe Anthony Hopkins il rolul lui Hannibal Lecter, un ucigas in serie canibal.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *