Arta-Cultura

Gaseste evenimentele tale preferate!

Recomanda informatia!

10 tablouri mai putin cunoscute, realizate de pictori romani clasici si contemporani, au fost adjudecate la licitatie pentru o suma totala ce depaseste 70.000 euro.

Valoarea totala finala a loturilor adjudecate pe 24 februarie in cadrul casei de licitatii Grimberg a fost de 123.875 euro, reprezentand 75% din pretul de pornire al intregului lot, performanta care a fost posibila datorita cresterii in licitatie a pretului de pornire cu 30-80%, sau chiar peste dublul pretului de pornire, in cazul anumitor lucrari (precum Jean Neylies – “Targ de oale” sau Theodor Aman – “Vrajitoarea”).*

Nu ai vrea sa existe o televiziune care sa aiba emisiuni si filmulete zilnice despre arta, despre evenimente unde poti gasi tablouri, muzica clasica si filme clasice?

Daca esti in cautare de asa ceva, tocmai ai gasit. Gasesti filmulete zilnice despre evenimente in domeniul artei pe sensotv.ro .

SensoTv este televiziunea online cu cea mai mare pondere de videoclipuri despre arta, lifestyle si sanatate pe care ai intalnit-o vreodata.

Total gratuit, eu cred ca imi petrec peste 70% din timpul liber pe sensotv.ro.

Recomand cu caldura.

*paragrafe preluate de pe: http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/cum-se-vinde-arta-romaneasca-10-tablouri-putin-cunoscute-adjudecate-cu-peste-70-000-euro-98715/

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *