Diverse

Ronexprim va prezinta noile aparate Fluke 1623-2 si 1625-2

Recomanda informatia!

Compania Ronexprim va prezinta noile aparate pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant, Fluke 1623-2 si Fluke 1625-2, care va ajuta la solutionarea problemelor de calitate a puterii si reducerea riscului de soc pentru utilizatori. Problemele electrice care genereaza frustrari sunt de multe ori legate de instalatia de impamantare si de slaba ei calitate sau executie. Studiile au demonstrat ca mai mult de 15% din problemele de calitate a energiei electrice sunt din cauza unei impamantari necorespunzatoare. Fulgerele care ating instalatiile protejate de sisteme necorespunzatoare provoaca pagube de milioane de euro anual. Testerele de impamantare identifica sistemele slab fundamentate, ajutand la cresterea duratei de functionare.

Aparatele pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant ajuta inginerii si electricienii sa fie in concordanta cu codurile electrice, standardele de inginerie si reglementarile locale pentru a se asigura ca, in cazul unei lovituri de trasnet sau de supratensiune, curentul va gasi o cale sigura catre pamant. Fluke 1623-2 si Fluke 1625-2 sunt aparate pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant distinctive care pot indeplini toate cele patru tipuri de masuratori ale impamantarii:

– masurarea rezistentei impamantarii utilizand caderea clasica de potential in 3 si 4 poli

– testarea rezistentei solului cu 4 poli

– testarea selectiva a impamantarii cu 1 clema

– testarea impamantarii cu 2 cleme fara tarusi

Aparatele Fluke 1623-2 si 1625-2 sunt dotate cu conectivitate USB pentru o stocare mai usoara, de pana la 1.500 de inregistrari si descarcarea rapida a masuratorilor, eliminand necesitatea pentru transferul manual de date. Ecranele de mari dimensiuni fac ca masuratorile sa poate fi citite usor in orice mediu.

Modelul Fluke 1625-2 are caracteristici avansate, inclusiv controlul automat al frecventei (AFC), care identifica interferentele existente si alege o frecventa masurata pentru a minimiza efectele ei, furnizand valori mult mai precise ale impamantarii; Masurarea R*, care calculeaza impedanta impamantarii la 55 Hz pentru o calculare mai precisa a rezistentei impamantarii la o posibila cadere; limite ajustabile pentru testare mai rapida si un indicator al nivelului bateriei pe ecran .

Fluke 1623-2 si 1625-2 pot fi achizitionati separat ca testeri sau in kituri care includ cabluri de testare, cleme, baterii, tarusi, role de cablu si geanta de transport. Pentru mai multe detalii informatii si detalii legate de pret, va rugam sa contactati echipa Ronexprim.

Despre Ronexprim:

Ronexprim este o companie privata care activeaza pe piata romaneasca inca din 1991, fiind unul dintre furnizorii principali de echipamente si servicii pentru clienti din industrie, cercetare / dezvoltare si educatie. Oferta noastra de echipamente, aparate si instrumente acopera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii, chimie/petrochimie, generare / distributie de energie, mediu, metrologie, etc.

Societatea noastra este partenerul unora dintre cele mai cunoscute companii internationale producatoare de aparatura analitica de laborator, sisteme de pregatire a probelor, aparatura de masura si control, echipamente pentru automatizari industriale, sisteme de cantarire si dozare.

Despre Fluke

Fondata in 1948, societatea Fluke Corporation a devenit un lider mondial in producerea de instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *