Arta-Cultura

Lectii de echitatie in Bucuresti perfecte pentru relaxare

Recomanda informatia!

Echitatia este un sport nobil si foarte relaxant. Prin acest sport, petreci timp de calitate in aer liber, alaturi de niste animale foarte prietenoase si pline de caldura. Daca nu stii inca sa calaresti, afla ca poti beneficia de placerea calariei chiar in apropiere de Bucuresti, cu un minim de efort.

Western Dream – lectii de echitatie in Bucuresti pentru incepatori

In apropiere de Bucuresti, in zona Snagov, vei gasi singurul centru de echitatie specializat pe stilul Western si aici poti lua lectii de echitatie in Bucuresti pentru incepatori, dar si pentru avansati. Instructorii si antrenorii de aici te vor invata tainele echitatiei in cel mai placut mod posibil. Vei invata ca echitatia nu presupune simplul act de a calari, ci este mai mult de atat. Reprezinta crearea unei relatii de incredere si de interdependenta intre cal si calaret, relatie in care comunicarea este esentiala. Chiar si daca ti-e teama de cai, vei invata ca aceste animale dresate special pentru instructie si antrenament sunt foarte blande si invata in acelasi timp cu tine sa se adapteze la noile conditii.

Lectiile de echitatie in Bucuresti pentru incepatori de la Western Dream sunt perfecte pentru copii

Si copiii pot invata echitatie la Western Dream prin aceste lectii de echitatie in Bucuresti pentru incepatori, deoarece in herghelia de la acest centru de echitatie sunt si cai pitici sau ponei, care sunt perfecti pentru inaltimea celor mici. Lectiile de echitatie sunt foarte interesante si distractive pentru cei mici, iar acestia se adapteaza foarte repede si iau totul ca pe un joc. Adu-ti si tu copilul la Western Dream pentru lectii de echitatie in Bucuresti si ofera-i o experienta frumoasa in natura, la aer curat, departe de poluarea orasului si de distractiile digitale care sunt din ce in ce mai preferate de copii, in defavoarea jocurilor clasice.

Lectiile de echitatie pentru incepatori costa 40 de lei pentru o sedinta de 30 de minute si 60 de lei pentru o sedinta de 45 de minute. In plus, daca iti faci un abonament de 10 sedinte, vei beneficia de inca o lectie de echitatie gratuit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *