Arta-Cultura

Cele mai frumoase muzee on-line pe care poti sa le vizitezi gratuit

Recomanda informatia!

Muzeele virtuale sunt cele care iti permit sa calatoresti in cele patru colturi ale lumii fara sa iesi macar din casa. Muzeul Luvru din Paris, Met din New York… cele mai frumoase locuri din lume sunt doar la un click distanta.

Muzeul Luvu on-line. Aici vei putea descoperi miticele alei ale muzeului, cu antichitatile sale egiptene sau cu vestigiile vechii fortarete Luvru.

Metropolitan Museum of Art din New York. Cu proiectul sau Met 360°, cel mai emblematic muzeu al orasului se dezvaluie din toate unghiurile sale, prin intermediul a sase videoclipuri care au fost deja vizionate de peste 11 milioane de ori. O experienta vizuala inedita care ofera noi perspective.

Vizita virtuala a National Gallery din Londra. Cel mai frumos muzeu din Londra se poate vizita si el on-line. Aici vei descoperi cele mai frumoase Sali de expozitie ale sale.

Muzeele de descoperit pe Google Arts and Culture. Pe langa faptul ca poti vizita anumite muzee on-line, te poti indrepta si inspre aceasta platforma. Pentru acest proiect cultural lansat in 2011, Google s-a asociat cu peste 500 de muzee pentru a oferi gratuit vizite vituale inedite.

Vizita virtuala a Muzeului Frida Khalo, Mexic. Aici se poate descoperi si miticul muzeu La Casa Azul, devenita un loc de intalnire minunat pentru toti pasionatii de arta.

Galeria Uffizi, Florenta. Aici se vor putea descoperi cele mai frumoase opere ale lui Michelangelo, Boticelli sau DaVinci. Un mezeu care trebuie sa fie descoperit macar o data in viata si nu doar virtual.

Operele MoMa, din New York, on-line. Este cel mai frumos muzeu de arta contemporana unde poti descoperi arhive, opere emblematice si ghiduri auto. O vizita virtuala se propune si pornind de la platforma Google Arts and Culture.

Ce mai ramane de facut? Sa iti planifici vizitele virtuale.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *