Internet

Importanta unui web design de calitate

Recomanda informatia!

Una din cele mai importante resurse/servicii pe care le poate furniza o companie specializata in Servicii IT este web design. Se intelege de la sine ca daca firma dvs. are o prezenta pe web, dar nu este folosita la potential maxim, pierdeti clienti valorosi.

După cum probabil ştiţi, Internetul abundă cu sute de milioane de site-uri web şi, în funcţie de afacerea dvs., există un număr tot mai mare de concurenţi, in functie de domeniu, insa un lucru e clar, concurenta creste pe zi ce trece in orice domeniu de pe piata online.  Ai putea fi surprins sa afli ca multe website-uri nu isi ating scopul deoarece nu au fost create cu un web design placut motoarelor de cautare sau utilizatorilor.

Pentru a da un exemplu clar asupra a cat de improtant este web designul pentru un site, putem face legatura cu un magazin oarecare de haine din orasul dvs, in care daca bunurile nu sunt prezentate corespunzator, cu o intrare primitoare, este putin probabil sa atraga chiar si un trecator de rand. Este la fel cu web designul unui site, fie ca e magazin online sau website de prezentare, el trebuie sa  ofere o interfata usor navigabila si sa atraga atentia vizitatorului imediat.

Web Designul nu este neaparat un lucru ce tine de frumusete, este o chestiune de functionalitate, astfel multi designeri si dezvoltatori web cad in plasa crearii unui design frumos dar site-ul fiind mai putin navigabil, oferindu-i clientului prea putina informatie, sau prea multa incat acesta isi pierde interesul.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *