Internet

Bijuterii de argint pentru toate gusturile!

Recomanda informatia!

Probabil cele mai multe tipuri de bijuterii pe care le gasiti sunt bijuterii de argint pentru ca sunt cele mai versatile si au un pret mai scazut decat cele de aur. Argintul se prelucreaza extrem de usor si probabil din aceasta cauza sunt considerate cele mai importante tipuri de argint.

Bijuterii de argint – prelucrare si ambalare

Multe dintre aceste bijuterii de argint de la Ariki sunt prelucrate din aliaje ce contin argint pur intr-un procent intre 88 si 95%. Aceste procente influenteaza modalitatea de prelucrare a argintului, dar si aspectul final al bijuteriei. Metalul trebuie sa aiba cel putin valoarea minima de minima de 87.5 pentru a fi considerate bijuterii de argint. Evident, cu cat cantitatea de argint este mai mare, cu atat mai inchise la culoare vor fi bijuteriile. Cea mai eleganta combinatie, dupa spusele bijuterilor este cea de 925, unde reflexele de argint se vad perfect cu notele umbrite ale metalelor din aliaj.

Trebuie sa aveti grija insa la ce bijuterii de argint cumparati si de unde le cumparati. Bijuteriile de calitate se diferenteaza usor de altele. Spre exemplu, toate tipurile de bijuterii de argint de la ariki.ro sunt de o calitate superioara si arata extraordinary. Culoarea acestor bijuterii de argint le face sa arate si mai bine in combinatii cu pietre pretioase, cristale Swarowski si alte pietre semipretioase. In acest sens, niste bijuterii de argint de la Ariki pot eclipsa cu urusinta un inel sau niste cercei de aur.

De cele mai multe ori, montajul anumitor bijuterii de argint presupune utilizarea unor material care nu sunt neaparat speciale pentru acest lucru. De obiecei, pretul bijuteriilor de argint indica de cele mai multe ori calitatea acestora, de accea este recomandat sa alocati destul timp pentru a evaluat corect bijuteriile de argint inainte de a le cumpara.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *