Diverse

Activitatea lui Stefan Birica

Recomanda informatia!

Stefan Birica, nascuta in data de 1 octombrie 1960, a absolvit studiile Facultatii de Drept, precum si studiile Institutului Diplomatic Roman.

Activitatea lui Stefan Birica

Stefan Birica, in momentul de fata este lector universitar la Facultate Bioterra, functie pe care o detine inca din anul 2006, unde ofera studentilor cursuri de Drept Administrativ si Drept Comunitar European. 

In acelasi timp este si manager executiv la Gigawatt Global Company, unde se ocupa de dezvoltarea energiei solare din Romania.

In trecut Stefan Birica a obtinut diploma de doctor in Stiinte Fitosanitare, moment marca si de intrarea in viata publicistica, lansandu-si cartea “Legislatie Fitosanitara”. In trecut a fost Director al Terenurilor si al Padurilor, apoi a fost consultant pe probleme diplomatice, o perioada de 15 ani.

In data de 16 iunie 2013, Stefan Birica a primit diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena, diploma ce i-a fost imanata de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, in semn de recunostina pentru aportul pe care la adus la restaurarea picturii de la Biserica Sfantul Anton – Curtea Veche.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *