Internet

Bitcoin-Shop.ro – o noua lume a tranzactiilor de moneda virtuala

Recomanda informatia!

Bitcoin-Shop.ro este locul care te ajuta sa intelegi transformarile prin care pietele financiare trec acum din punct de vedere al valutei si al circulatiei valorilor. Bitcoin-Shop.ro este ajutorul care iti este oferit pentru a patrunde in noua dimensiune a tranzactiilor ce se desfasoara la nivel mondial si care au ajuns deja si in tara noastra.

Bitcoin-Shop.ro este un exchange de bitcoin cu o viziune unica in Romania. El este dedicat oamenilor din tara noastra. Pe langa serviciile oferite – ce sunt la cele mai inalte standarde – aceasta platforma este conceputa pentru a veni in intampinarea oamenilor, fie ca acestia sunt familiarizati cu ceea ce inseamna Bitcoin, cu modelul de tranzactionare cu moneda digitala criptata sau inca nu. Intregul continut al site-ului este realizat in limba romana si foarte detaliat, oferind raspunsuri la intrebarile pe care orice potential investitor le-ar putea avea inainte de a incepe un nou drum.

Bitcoin-Shop.ro reprezinta o platforma in cadrul careia, pe baza de comanda, orice persoana cu rezidenta in Uniunea Europeana poate cumpara moneda virtuala criptata Bitcoin sau o poate vinde prin convertirea ei in valuta clasica. Acest schimb valutar se realizeaza la cursul valutar al momentului respectiv, ce este in permanenta disponibil pe site. De altfel, platforma Bitcoin-Shop.ro are integrat un modul de calcul automat, care transforma si calculeaza pe loc paritatea dintre ce se doreste a se vinde si ce se cumpara. Datorita acestui sistem, un client va sti imediat ce valoare au unitatile Bitcoin detinute, dar si ce cantitate din aceasta moneda poate achizitiona cu bugetul propus.

Bitcoin Shop este un exchange si nu o piata unde vanzatorii isi pot gasi clienti. Diferenta este data asadar de faptul ca orice tranzactie, atat cea de a cumpara bitcoini, cat si cea de a vinde aceasta moneda electronica, se desfasoara intre platforma Bitcoin-Shop.ro si un utilizator. Un utilizator este o persoana ce isi creaza cont propriu pe site, prin oferirea unor date de conectare. Dupa autentificare, aceasta platforma online de schimb valutar – gratie unei interfete foarte intuitive si usor de utilizat – ghideaza pasii utilizatorului spre una dintre cele doua pagini de tranzactionare, in functie de nevoia acestuia: pagina de vanzare de bitcoini sau pagina de cumparare de bitcoini.

Dupa plasarea comenzii, utilizatorul va fi contactat de catre un reprezentant al Bitcoin-Shop.ro pentru a confirma atat corectitudinea datelor introduse de acesta, cat si procesarea efectiva a solicitarii.

Bitcoin-Shop.ro este prin urmare locul ideal de unde iti poti cumpara aceste noi mijloace de plata. Utilizarea platilor cu unitati bitcoin te va scuti de timpul necesar procesarii unui transfer bancar in sistemul clasic, de comisioanele aplicare comerciantilor sau chiar tie de catre procesatorii de plati, de nesiguranta unor Cash-back-uri (in cazul comerciantilor) si nu in ultimul rand de grijile legate de siguranta tranzactiei si a banilor.

Bitcoin este prima moneda digitala criptata ce a aparut in lume, primele date fiind facute publice in anul 2009. De atunci valoarea ei a crescut, la fel si posibilitatile sale de utilizare in magazine sau pe diverse piete.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *