Internet

Cum iti promovezi site-ul?

Recomanda informatia!

Pentru a castiga pe net ai nevoie de continut autentic si de calitate. Calitatea continutului este principalul motiv pentru care utilizatorii aleg sa ramana pe un site. In afara de asta trebuie sa te gandesti cum iti poti promova site-ul cat mai eficient.

O modalitate folosita din ce in ce mai mult in ultimii ani este scrierea si publicarea de articole sau advertoriale in directoare de articole. Exista servicii de continut web care vin cu oferte avantajoase si articole de calitate. Pentru a scrie articole este nevoie de timp si creativitate, de aceea apelarea la astfel de servicii a devenit mai mult decat o necesitate. Plus ca un simplu articol nu este suficient pentru promovare, cu cat articolele sunt mai multe si bineinteles cu un continut original si la obiect, cu atat site-ul are sanse mai multe de obtinerea a unei pozitii mai bune in google.

Inscrierea in directoare web este o alta tehnica care aduce rezultate pozitive pe .ro, in conditiile in care este realizata corect. Acest lucru presupune inscrierea lenta, pe o perioada mai lunga de timp in directoare dofollow. Pentru o aprobare mai usoara trebuie sa se tina cont de regulile de inscriere ale directoarelor. La ora actuala se gasesc destul de multe servicii de inscriere in directoare la care se poate apela in cazul in care alegi sa nu inscrii site-ul chiar tu site-ul in directoare.

Revenind la articole trebuie sa mentionez ca acestea pot fi publicate si in alte site-uri care accepta articole externe. Este de preferat ca site-ul sa fie din aceeasi nisa, astfel se pot obtine linkuri de calitate. Articolele scurte, la obiect si cu informatie interesanta cu siguranta reusesc sa atraga cititorul.

In orice caz rezultatele nu se pot vedea instant, ci in timp. Articolele sunt o investie, putin costisitoare si de termen lung.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *