Internet

Cum sa iti imbunatatesti Wi-Fi-ul de acasa si sa obtii Internet mai rapid

Recomanda informatia!

Daca ramai sa lucrezi sau sa studiezi de acasa o perioada, iata cum poti sa iti conectezi internetul la viteza.
Unele companii de cablu au viteze crescute pentru clientii cu venituri mici. Altii au suspendat capacitatea de banda larga. Insa eliminarea vitezei si a zonelor moarte Wi-Fi din jurul casei va depinde in mare masura de tine. Aceste sfaturi iti ofera o varietate de optiuni pentru a obtine mai mult din conexiunea Wi-Fi in interiorul si in afara casei.

1. Muta routerul

Poate parea o solutie putin evidenta sau prea de baza pentru a lua fi luata in considerare, dar miscarea fizica a routerului tau poate face o diferenta reala cu viteza pe care o obtii si cat de departe pot ajunge transmisiile wireless. Incearca sa nu iti ascunzi routerul intr-un colt, sau sub un dulap sau in interiorul unui sertar – cu cat este mai central si mai proeminent, cu atat este mai bine.

2. Actualizeaza routerul

Poate ca nu te-ai gandit niciodata sa schimbi cutia neagra pe care ti-o ofera furnizorul de internet, dar faptul este ca este putin probabil sa fi fost cel mai bun model de pe piata. Exista optiuni mai bune acolo. Trebuie doar sa consulti furnizorul tau (sau sa efectuezi o cautare rapida pe web) pentru a te asigura ca poti trece la o alta caseta si pentru a obtine setarile de configurare pe care trebuie sa le faci.

Prin „mai bine” ne referim la routere care iti pot raspandi WiFi-ul in continuare si care accepta mai usor dispozitivele si mentin conexiunile stabile si active in functie de o cerere mai mare. Desi o actualizare a routerului nu face nicio diferenta in ceea ce priveste viteza internetului care intra in casa ta, aceasta poate avea cu siguranta un impact asupra vitezei si a stabilitatii pe care o vezi pe dispozitivele tale.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *