Internet

Patutul transformabil – un cadou primit de la sora mea de neuitat

Recomanda informatia!

Inca dinainte de a se naste Danut al meu, eu impreuna cu sotul meu ne-am gandit ce patut sa ii luam dar din pacate a trecut o lunga perioada de timp si noi tot nu am cumparat un patut. Chiar mai erau cateva zile pana cand Danut al nostru urma sa vina pe lume si sora mea ne-a facut o surpriza extraordinara daruindu-ne un patut transformabil. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat eram destul de ingrijorati de faptul ca mai erau cateva zile pana cand Danut urma sa se nasca si nu aveam unde sa il culcam. Noi parintii stim cu totii cat de important este un loc de odihna confortabil pentru micut pentru ca acesta sa aiba parte de un somn odihnitor si o crestere sanatoasa.

Folosirea patutului transformabil ne-a scapat de multe cheltuieli suplimentare

O data ce Danut al nostru s-a nascut am descoperit cu adevarat avantajele si beneficiile folosirii patutului transformabil pe care l-am primit cadou de la sora mea. Este un patut cu dimensiuni 170cmx70cm nefiind foarte mare ceea ce imi place deoarece camera bebelusului meu nu este foarte mare iar un pat de dimensiuni mari ar fi ocupat foarte mult din spatiu.

Materialul acestui patut este din lemn si pal oferind rezistenta la diverse loviri cu obiecte contondente ceea ce este un avantaj prin prisma faptului ca fiind un material rezistent, acest patut poate fi folosit pe o perioada lunga de timp.

In acelasi timp, acelasi patut este unul multifunctional putand fi transformat in pat destinat adolescentilor. Acest lucru ne scuteste de cheltuirea unor bani suplimentari pentru achizitionarea unui alt pat pentru Danut atunci cand acesta va mai creste. Acest loc de odihna poate fi folosit pana la varsta de 14 – 15 ani fara nici o problema.

Dupa cum se vede in imaginile alaturate acest patut se poate descompune in 3 parti, una din ele fiind patul pentru adolescent iar celelalte doua birou si comoda. Comoda este foarte utila deoarece ma ajuta sa depozitez hainele si jucariile celui mic ne mai lasandu-le imprastiate in toata casa. Biroul il va ajuta pe Danut al meu sa isi faca lectiile cand va fi la gradinita si totodata voi face o economie semnificativa eu nemai trebuind sa cumpar o masuta sau birou pe care sa cheltui alti bani.

Unul din cele mai importante aspecte este salteaua, aceasta fiind materialul pe care prichindelul meu va dormi si va asculta cele mai frumoase povesti de la mine si de la tati bineinteles. Salteaua este realizata in asa mod incat micutului meu i se ofera o pozitie extrem de confortabila in timpul somnului ceea ce il ajuta sa fie binedispus si sa aiba parte de o crestere rapida somnul fiind foarte important in acest sens. Pot spune ca in fiecare dimineata cand se trezeste este foarte binedispus si foarte zambaret.

Acestea fiind scrise vreau inca o data sa ii multumesc surorii mele pentru cadoul facut si sa imi exprim bucuria enorma pentru detinerea unui astfel de patut, ideal pentru nevoile lui Danut.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *