Vrei sa te muti de la parinti? Ia-ti un apartament in Bucuresti!

Recomanda informatia!

Inca stai cu parintii, chiar daca ai depasit de ceva vreme varsta de 25 de ani si simti ca este momentul sa iti desfaci aripile si sa zbori din club? Ce-ai zice sa iti achizitionezi un apartament nou in Bucuresti si sa incepi sa te descurci pe cont propriu?

Normal ca este mai usor sa stai cu parintii, pentru ca nu te pun sa platesti vreo taxa, ai in fiecare zi mese calde, deci nu esti tu cel care pierde timpul in bucatarie. In plus, esti rasfatat de parintii tai, iar odata ce te vei muta, lucrurile vor sta total altfel, pentru ca vei avea mult mai multe responsabilitati.

Ce apartamente din Bucuresti ai putea sa achizitionezi?

Daca nu lucrezi de foarte mult timp si nu ai prea multa experienta care sa iti aduca un venit foarte mare, nu te incumeta sa iti alegi un apartament in centrul Bucurestiului, pentru ca sunt foarte scumpe si nici macar nu iti ofera prea multe avantaje. In inima Capitalei, majoritatea cladirilor sunt vechi, iar acest lucru iti poate afecta siguranta si, in plus, zona este mult prea aglomerata, iti va afecta somnul si buna dispozitie.

Cea mai buna solutie este sa iti alegi un apartament nou in zona de sud a Bucurestiului, pentru ca este intr-o continua dezvoltare si este mult mai linistita. Esti tanar, asa ca sudul este un inceput perfect pentru tine. Iata cateva sugestii in legatura cu apartamentul pe care ai putea sa ti-l achizitionezi:

  • Pentru ca vei fi pe cont propriu, ai putea sa iti achizitionezi o garsoniera in zona de sud. Va fi usor de intretinut, iar pentru a o decora nu vei scoate foarte multi bani din buzunar. Desigur, iti poti alege una deja mobilata, ca sa te scuteasca de cautari.
  • Un apartament cu 2 camere este ideal, pentru ca vei putea pastra intotdeauna o camera curata, in cazul in care apar musafiri neasteptati. Nici acesta nu este prea greu de intretinut si, tinand cont de faptul ca vei sta singur, vei avea parte de foarte mult spatiu la dispozitie.
  • Ai putea sa iti achizitionezi si un apartament cu 3 sau 4 camere, dar doar daca te gandesti ca in viitorul apropiat sa te muti cu cineva si sa iti formezi o familie.

De ce este mai bine sa iti iei un apartament in Bucuresti?

Parintii sunt parinti si ii vei iubi si daca nu vei mai sta cu ei, iar acest lucru este valabil si invers. In plus, ei vor fi mandri de tine ca te-ai hotarat sa iti iei viata in propriile maini si ca o sa ai mai multe responsabilitati. Mai mult, cat vei sta singur , va fi o perioada oportuna sa te descoperi pe tine insuti. Partea cea mai buna este ca vei putea sa iti inviti prietenii sau iubita la tine acasa, ori de cate ori doresti, si nu vei mai da explicatii.

Un apartament in Bucuresti iti va schimba viata in bine, iar odata ce vei vedea cum este viata pe cont propriu, nu iti vei mai dori sa stai cu parintii.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *