Internet

O mica prezentare asupra huselor de Kindle 4

Recomanda informatia!

E-readerul celor de la Amazon, Kindle, este unul dintre cele mai populare astfel de device-uri din lume, permitand utilizatorilor sai sa citeasca oriunde volume cu sute de pagini.

Pasionatii de citit care duc lipsa cartilor reale au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de huse speciale, sub forma de romane, sau cu imprimeuri legate de cartile lor favorite. 

Fie ca vreti sa va deghizati e-readerul sau sa aveti mereu la voi un roman clasic, exista cate ceva pentru fiecare. Iata optiunile gasite de Mashable.

Atunci cand aleg un Kindle 4 , aveti doar cateva optiuni pentru a alege de la . Atunci cand aleg un husa kindle 4 Kindle , exista nenumarate Kindle acopera a alege de la . Avem propriile noastre gust si doriti sa -l personaliza felul nostru . Daca sunteti nou la Kindle sau doar in cautarea pentru o acoperire pentru ea , acest ghid va ajuta sa Wade prin lumea de Kindle acopera .

Kindle este un mod revolutionar am citit carti . Dimensiunea ,e-ink , husa kindle 4 de a descarca carti in cateva secunde toate face cartea noastra primara . Deci, unii vor sa -l citesc ca pe o carte .

Principalul tip de husa kindle 4 sunt cele care imita o carte . Acesta are un husa kindle 4 care poate fi deschis si inchis ca o carte adevarata . Puteti sa-l tineti cu doua maini sau va puteti retrage inapoi husa kindle 4ul si a citit-o cu o singura mana .

Acesta ofera protectie pentru partea din fata si din spate a Kindle , cand este inchis . Interioara a husa kindle 4ului , de obicei, este moale, astfel incat acesta nu va zgaria ecranul .

Unele husa kindle 4 au buzunare pentru a pune carti sau note . Cele Moleschin Kindle acopera avea un notepad pe coperta interioara a scrie note si de inspiratie .

Avand o acoperire pe ea nu va adauga o grosime mult . Kindle este uimitor de subtire si producatorii sa inteleaga ca astfel incat acestea sa proiecteze husa kindle 4 sa fie la fel de subtire ca posibil, oferind in acelasi timp protectie . Prin urmare, este Kindle foarte usor de transportat cu tine atunci cand te duci afara .

\\"husa

Unii Kindle doresc sa se bucure de senzatia de Kindle in mainile lor, atunci cand au citit . Ei nu dorescKindle acoperit . Ei doresc sa fie \\” gol \\” . Cu toate acestea vor avea nevoie de o modalitate de a se proteja atunci cand se iau in afara casei .

Un manson este o solutie perfecta pentru cititorii Kindle care doresc sa se mentina lor gol . Ai glisati-l intr-un manson , zip -l in sus si -l duce oriunde vrei sa mergi . Cand vrei sa -l citeasca , dezarhivati-l si ia -l de maneca . Sentimentul de Kindle in mana este uimitor .

Manecile sunt fabricate dintr-un material mai moale ca neopren sau nailon in timp ce cele mai multe husa kindle 4 sunt realizate dintr-o piele moale .

Husa kindle 4 si manecile sunt cele doua tipuri principale de husa kindle 4 . Exista o selectie larga de a va rugam sa orice proprietar de Kindle . Aruncati o privire la site-ul meu pentru o idee de ceea ce este de selectii disponibile si cauta .

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *