Afaceri online

De unde cumperi anvelope de iarna second hand

Recomanda informatia!

O solutie in ceea ce priveste achizitionarea de anvelope de iarna second hand o reprezinta magazinele de piese auto, dar si targurile de masini.

Ideal ar fi ca anvelopele de iarna second hand sa fie cumparate de la un centru specializat in vanzarea si montarea acestora, astfel incat sa nu ai probleme. Din cate stiu, montarea se face  gratuit. In cazul achizitiei online, aceste avantaje nu prea sunt intalnite.

Anvelopele de iarna second hand, mai ieftine

Anvelopele de iarna second hand au beneficiul ca sunt mai ieftine decat cele noi, ceea ce inseamna ca nu ai parte de cheltuieli in plus.

Pretul avantajos este cel mai mare atuu al acestor cauciucuri. Insa poti sa ai norocul sa gasesti unele care au fost foarte putin utilizate.

Clientul poate sa verifice daca este respectat sensul de rotatie al anvelopelor montate, tinand cont de sagetile aflate pe suprafata rotilor.

Pretul pentru montarea si echilibrarea a patru anvelope de iarna second hand sau noi este in jur de 100-120 de lei.

Poti apela si la anvelope resapate

O buna varianta sunt si anvelopele resapate, caci si acestea sunt unele pe care soferii le pot pune in practica, indiferent de tipul automobilului.

Indicele de sarcina este foarte important pentru ca ne scapa de aparitia galmelor in anvelope. Gasesti un cod pe anvelope, care este  in cifre si variaza intre 60 (250 kg) si 125 (1.650 kg) in functie de greutatea masinii. Daca o masina are 1 500 kg, greutatea pe care ar trebui sa o suporte un singur cauciuc este de 750 de kg.

Trebuie sa stii ca anvelopele contribuie la consumul de carburant. Acest lucru reiese din testele facute de producatorii auto. Diferenta de consum intre o anvelopa clasa A si una clasa G este de 7,5%.

Este important sa fii atent la toate aceste criterii cand cumperi un cauciuc nou pentru masina, indiferent daca acesta este de vara sau daca este de iarna.

Trebuie sa mai stii ca durata de viata a unui cauciuc este de patru ani de zile, spun specialistii. Insa pot fi situatii cand aceasta este mai mare sau mai mica. In final, depinde de soferul masinii, de locurile in care alege sa circule cu aceasta, cat si de tipul cauciucurilor.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *