Internet

SERVICII DE WEBDESIGN SI ADVERTISING

Recomanda informatia!

Vine un moment in viata unui tanar cand vrea sa avanseze, sa colaboreze cu oameni imporanti si sa faca afaceri in stil mare. La varsta de 16 ani am inceput sa lucrez in domeniul webdesign si sa realizez site-uri de prezentare si magazine online pentru diferite persoane. In timp am promovat pana la 50-60 de blog-uri, urmand sa le vand pentru o suma destul de mare. Datorita faptului ca am detin firma am avut posibilitatea de a vinde blog-urile la firme, la preturi foarte bune. Daca nu aveam firma, eu nu puteam sa vand blog-urile la aceste preturi, pentru ca nimeni nu dorea sa faca tranzactii cu mine pentru sume atat de mari. 

Cursurile care m-au determinat sa imi infiintez firma sunt cele de Webdesign si Advertising. Pe baza acestor cursuri eu am reusit sa imi infiintez un PFA, pentru numai 300-400 de lei. In maxim 3-4 zile firma a fost infiintata, iar dupa numai o saptamana am reusit sa aduc si primul profit in valoare de 500 de lei. 

Firma mea este inregristrata ca PFA Colteanu Cosmin Razvan si lucrez intr-o echipa cu 4 persoane. Suntem specializati atat pe partea de webdesign, care are legatura cu realizarea site-urilor de la zero, dar si pe partea de Advertising ( promovare, optimizare, seo ). De-a lungul timpului am invatat ca pentru a avea succes in acest domeniu trebuie sa ai langa tine oameni competenti care sa se tina de treaba si sa faca lucrurile de drag, nu de bani.

Eu ma ocup de tot in firma, am grija de coordonarea lor, dar ma ocup in special pe partea de content writter, pentru ca este un domeniu in care lucrez de aproximativ 4 ani. Pentru ca nu tot timpul ma pot concentra la ideile mele si nu pot sa stau numai cu gandul acolo, am angajat 2 persoane care se ocupa de corectarea articolelor. Un client fericit care primeste ce vrea va recomanda firma si voi avea parte de si mai multe persoane care doresc sa faca parte din clientela mea. 

De curand am lansat serviciul de Inscriere in directoare unde ofer tuturor oamenilor, posibilitatea de a comanda cele mai bune servicii din punct de vedere al promovarii in mediul online. Tehnologia evolueaza si de aceea tot mai multe firme aleg sa se mute online, deoarece pretul pentru intretinere este mult mai mic, iar profitul este asigur si chiar mai mare. 

Pentru oamenii care doresc sa lucreze si vor un salariu bun, ma pot contacta pentru ca ofer tuturor persoanelor posibilitatea de a castiga bani. Ma ofer sa invat tot ce tine de partea de internet gratuit, cu conditia ca aceste persoane sa lucreze pentru mine o buna perioada de timp. 

Banii in ziua de astazi nu mai sunt o problema. Tot ce e bine de stiut este faptul ca putina inteligenta si o imaginatie bogata poate face diferenta dintre un om fericit si un om plin de bani. In viata am invatat ca fericirea de multe ori nu stau in bani ci in felul in care lucrezi. Cu toate ca lucrez de la varsta de 16 ani nu am regretat niciodata ca nu mi-am trait copilaria distrandu-ma prin club-uri sau cu fete. Acum, am o sotie fericita care stie ce sa imi ofere si o afacere profitabila. Va multumim ! 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *