Afaceri online

Avocat despagubiri ANRP cu o rata de succes de 100%

Recomanda informatia!

Propunerea Comisiei Europene ce garantează cetăţenilor UE dreptul de a fi asistaţi de un avocat în cadrul procedurilor penale, precum şi posibilitatea acestora de a comunica, în cazul arestării, cu familia a fost adoptată luni, statele membre având la dispoziţie trei ani să o includă în legislaţie.

“Propunerea Comisiei Europene care garantează dreptul tuturor cetăţenilor din UE de a fi asistaţi de un avocat în cadrul procedurilor penale a fost adoptată în mod oficial, după primirea aprobării Consiliului de Miniştri. Aceasta a urmat votului Parlamentului European din 10 septembrie prin care a fost aprobată directiva respectivă”, se arată într-un comunicat de luni al Comisiei Europene (CE).

În practică, precizează CE, adoptarea propunerii înseamnă că tuturor persoanelor suspectate, indiferent de locul în care se află pe teritoriul UE, le va fi garantat dreptul de a fi asistate de un avocat încă din etapele iniţiale ale procedurii şi până la încheierea acesteia.

Tot potrivit noilor norme, dacă o persoană suspectată este arestată, aceasta are garantat dreptul de a putea să comunice cu familia sa.

În cazul în care cetăţenii suspectaţi se află în afara ţării lor de origine, ei vor beneficia de dreptul de a lua legătura cu consulatul ţării din care provin, mai precizează CE.

“Această lege reprezintă atât o victorie pentru justiţie, cât şi o victorie pentru drepturile cetăţenilor în Uniunea Europeană. Aceasta este a treia propunere din partea Comisiei Europene privind garantarea drepturilor la un proces echitabil pentru toţi cetăţenii, din întreaga UE, indiferent dacă se află în ţara lor de origine sau în străinătate. Ne respectăm astfel promisiunea de a consolida drepturile cetăţenilor peste tot în Europa. (…) Mingea este acum în terenul statelor membre care nu trebuie să piardă timp, ci să pună cât mai curând în aplicare această lege în sistemele lor naţionale, în beneficiul tuturor cetăţenilor noştri”, a declarat Viviane Reding, vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar UE pentru justiţie.

Acum, dupa ce Uniunea Europeana a dat aceasta lege, va puteti alege un avocat despagubiri ANRP care sa va reprezinte si va readuca banii in mainile dumneavoastra.

 

Eu am gasit pe mihailungu.ro un avocat despagubiri anrp cu o rata de succes de 100%, deci va recomand cu incredere.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *