Afaceri online

Servicii de catering in Bucuresti oferite de Pomello.ro

Recomanda informatia!

Pomello s-a infiintat in anul 2008, cand pentru prima data in Romania am adus conceptul de mancare gatita la oala, tava si cratita. Exact! De atunci ai mancare gatita ca la mama acasa, livrata atat la domiciliu, cat si la birou, in cel mai scurt timp de la primirea comenzii. Primesti o oala de ciorba, o cratita de sarmale, o tava de placinta sau ce iti pofteste inima, in recipiente de inox, la fel ca o mancare gatita la domiciliu.

Astfel, preparatele vor sosi in maximum 4-5 ore, asa ca poti face comanda dimineata si o vei primi la orele amiezii. Daca vrei sa comanzi mancare la birou, o poti face chiar de seara, ca aceasta sa ajunga a doua zi la pranz.

 Pomello.ro ofera servicii de catering in Bucuresti

Cei de la Pomello.ro ofera de asemenea si servicii de catering in Bucuresti, fiind una dintre firmele cu cel mai bine pus la punct sistem de catering din capitala. In acest sens trebuie mentionat ca Pomello este o firma ce ofera servicii de catering in orice sector din Bucuresti, avand o arie de acoperire impresionanta. De la plasarea comenzii, mancarea va fi livrata prin intermediul serviciului de catering intr-un interval de maxim 4-5 ore. De asemenea, clientul are si posibilitatea de a programa comanda, adica de a stabili exact ora si data cand doreste sa primeasca mancarea. In acest sens, daca un client doreste sa primeasca mancarea comandata a doua zi in jurul pranzului, cei de la Pomello vor livra mancarea la ora stabilita prin intermediul programului de catering.

Cu ce vine in plus Pomello.ro

Fata de celelalte firme ce ofera servicii de catering in Bucuresti, Pomello.ro vine cu acest concept de “mancare la oala” ce a devenit foarte popular in ultimul timp. De asemenea, mancarea oferita de Pomello este intotdeauna proaspata, adica abia luata de pe foc si preparata doar din ingrediente natural, atent selectionate.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *