Afaceri online

De la cocarde la marturii

Recomanda informatia!

Petrecerea de nunta si petrecerea de botez sunt cele mai importante evenimente din viata unei familii. Momentul in care destinele a doi indragostiti sunt legate in fata lui Dumnezeu este un moment cu o incarcatura spirituala foarte mare, care le umple inimile de emotie si de bucurie.

In egala masura, momente de bucurie si de veselie alaturi de toti cei dragi le aduce si petecerea de nunta, care are loc dupa rostirea juramintelor in fata lui Dumnezeu. Petrecerea, animata de o formatie sau de un DJ, cu muzica live sau cu hiturile tuturor timpurilor, va fi gandita atat pe placul mirilor, cat si tinand cont de gusturile si de stilul de viata al invitatilor, care decid sa fie alaturi cu sufletul si cu prezenta de cei doi miri. Ca semn al respectului si al multumirii fata de cei care le sunt alaturi la petrecerea de nunta, mirii vor oferi celor prezenti marturii nunta. Daca in traditia populara romaneasca unica marturie ce le ramanea oamenilor de la o nunta era asa numita “cocarda” ce li se monta in piept cu un ac ce gaurea fara drept de apel rochiile si costumele de gala, astazi drept marturii atat la nunta cat si ca marturii botez, oaspetii la eveniment primesc cadouri ceva mai speciale, fie ca sunt simbolice, fie ca au o oarecare utilitate.

Astfel, se pot oferi drept marturii celor prezenti la nunta sau la botez atat mini rame foto, mini sticlute de sampanie, mici bijuterii tematice pentru doamne sau ace de cravata pentru domni (la evenimentele cu buget mai mare), dar si batoane de scortisoara, un mini papirus cu o multumire din partea mirilor sau parintilor, o lumanare decorativa sau o figurina din sticla sau acril cu ingerasi sau alte variante, in cazul unui botez.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *