Afaceri online

Patut Bertoni – pune siguranta copilului tau pe primul loc

Recomanda informatia!

Daca esti un parinte la fel de responsabili ca si mie, atunci locul unde va dormi bebelusul dumneavoastra devine foarte important. Probabil ca un patut Bertoni este patutul ideal pentru copilasul dumneavoastra.

Patut Bertoni la standarde europene

Inainte de a cumpara un patut Bertoni, ar trebui sa va informati foarte bine, pentru ca bebelusul il va folosi zilnic in urmatorii 2-3 ani. Patutul este locul unde copilul poate ramane nesupravegheat ore in sir, de aceea nu trebuie sa cumperi ceva de proasta calitate. Siguranta copilului este cea mai importanta.

Desi poate vi se pare un patut mare, expertii recomanda acest patut Bertoni pentru un somn bun si pentru o siguranta foarte ridicata. In magazinul online BabyNeeds vei gasi si baldachine sau leagane.

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, mobilierul pentru copii trebuie sa respecte neaparat standardele europene. Acesta trebuie sa aiba margini netede si colturi rotunjite, fara parti care ar putea rani bebelusul. La BabyNeeds orice patut Bertoni este in coformitate cu standardele europene cu parti laterale care nu contin corzi si cu gratii solide si nedetasabile.

Cu orice patut Bertoni siguranta copilului tau este pe primul loc

Orice tip de patut Bertoni de pe babyneeds.ro respecta standardele europene deci este perfect pentru locuinta dumneavoastra. De regula patutul trebuie sa fie asezat departe de obiecte ce pot cauza accidente copilasului. Departe de perdele, cuiere, fereastra si chiar si departe de jucarii. De indata ce l-ai cumparat, orice model de patut Bertoni trebuie asamblat direct in camera unde va sta bebelusul, pentru a evita mutarea lui dintr-o in camera in alta.

Spor la cumparaturi!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *