Afaceri online

Chiar si masinile Renault trebuie protejate cu un scut de motor

Recomanda informatia!

Renault este o companie franceza producatoare de autoturisme, infiintata la data de 25 februarie 1899. Prima masina fabricata a fost Renault Voiturette, pana in prezent lansand foarte multe modele apreciate de oameni din toate colturile lumii.

Proprietarii de masini Renault, care doresc o protectie suplimentara, pot alege sa cumpere si sa monteze un scut de motor Renault. Rolul acestuia este de a proteja partea de dedesubt a masinii impotriva factorilor externi, in special cutia de viteza si baia de ulei a motorului, care se pot avaria foarte usor daca se circula pe drumuri accidentate, cu multe gropi, denivelari, chiar si de la o lovitura a unei bordure mai inalte. Si praful sau pietricele care pot intra la compartimentul motor trebuie luate in considerare pentru ca, in timp, afecteaza buna functionare a motorul.

Scutul de motor Renault se gaseste pe piata in doua variante in functie de materialul din care este confectionat, si anume scut motor metalic, fabricat din tabla de otel si cel din plastic. Oricare varianta este buna, dar trebuie stiut ca cel din tabla de otel, este mai dur si mai rezistent si nu exista riscul de a se sparga la o piatra mai mare. Scutul pentru motor metalic are o grosime de 2-3 mm si este vopsit in camp electrostatic pentru o protectie suplimentara impotriva ruginii. Bineinteles ca si pretul este diferit, cel din plastic fiind mai ieftin din cauza calitatii inferioare.

O data cu achizitionarea unui scut de motor Renault se primeste si schema de montare alaturi de suruburile, piulitele si toate accesoriile necesare montarii acestuia pe sasiul masinii in gaurile de prindere existente din fabricatie. Este un mare avantajul faptul ca nu trebuie facuta nici o modificare masinii pentru a fi ansamblat. Scutul motor poate fi montat de catre proprietarul masinii sau de orice alta persoana, nu doar de personal calificat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *