Afaceri online

Top cele mai bune sfaturi pentru un magazin online

Recomanda informatia!

Succesul unui magazin online este ca succesul in orice alta afacere – pentru a construi o afacere eficienta in mediul virtual e nevoie de disciplina, determinare, diligenta si planificare riguroasa.

Iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i aveti in vedere inainte de a crea un site eb pentru afacerea dumneavoastra ce se va axa pe mediul online – sau pasi pe care ar trebui sa va uitati daca aveti deja un magazin on-line activ:

1. Ganditi-va la numele companiei dumneavoastra si la modul in care ar putea fi integra in URL-ul magazinului (adresa web). Daca numele exact nu este disponibil, ganditi-va la unele variatii. Adresa online est eun elemente in cheie in branding si marketing.
2. Optati pentru un pachet de gazduire web de comert electronic care va creste o data cu magazinul online, care incorporeaza caracteristici de care veti avea nevoie pentru a functiona cat mai eficient (capacitatea de a furniza tranzactii sigure, cos de cumparaturi, functii de siguranta si fiabilitate).
3. Dupa ce ati pus la punct site-ul cautati o agentie de promovare seo care va poate ajuta sa cresteti in listarile de pe motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie, relevante pentru domeniul dumneavoastra de activitate.
4. Construiti un magazin online personalizati sau lucrati cu un web designer profesionist cu scopul de a proiecta un site de comert electronic care sa poate ajuta clientii sa navigheze mai usor. Seoagency.ro – agentie de promovare seo si servicii seo va poate ajuta in acest sens.
6. Profitati de avantajele unui magazin online sau de elementele ecommerce care va diferentiaza de alte business-uri si sporiti campaniile de marketing web si promovare seo. Ganditi-va de exemplu la emailboxes dedicate pentru fiecare linie de produse si liste de adrese orientate catre grupuri specifice de clienti. Va fi mai usor pentru un magazin online sa se diferentieze pe piata daca va pune in practica idei si campanii potrivite de produs.
7. Dupa ce ati creat un site web, stabiliti o data pentru “marea deschidere” si promovati acest eveniment prin campanii de email marketing.
8. Urmariti succesul si eficienta eforturilor dumneavoastra de web marketing si promovare seo prin stabilirea unor coduri specifice care diferentiaza fiecare promotie. In acest fel, puteti masura, care au fost promotiile cu cele mai eficiente.
9. Uitati-la la ceea ce functioneaza si ce nu intr-un magazin online. Uitati-va peste Web Analytics care ar trebui sa fie un instrument dupa care sa va ghidati pentru promovare seo si intelegerea rezultatelor campaniilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *