Internet

Barbatii sunt diferiti, la fel sunt si camasile pe care le poarta

Recomanda informatia!

Fiecare barbat este unic in felul sau si are un anumit stil pe care il adopta, de fiecare data cand isi face aparitia in lume. Incepand cu perioada pre-adolescentei, ei incep sa fie mai preocupati de modul in care arata si, mai ales, de hainele pe care le poarta. Incep sa citeasca articole pe internet despre tendintele sezonului si cauta piese vestimentare potrivite corpului lor, care sa ii puna in evidenta. Cea mai cautata si purtata piesa vestimentara este camasa, datorita faptului ca are numeroase functii, putand fi purtata in diferite ocazii.

Ce tipuri de camasi prefera barbatii?

Odata ce gasesc camasile potrivite, barbatii pot pune la cale o tinuta, care ii va face sa nu treaca neobservati. Insa, cu atatea produse pe piata, acest lucru s-ar putea sa fie putin dificil, dar daca vor tine cont de cateva sfaturi, domnii vor arata impecabil. Avand de ales dintre o mare diversitate de camasi pentru barbati, ei le prefera pe cele casual, smart-casual si business:

  • Camasile casual sunt in topul preferintelor in ceea ce priveste articolele vestimentare masculine, pentru ca ele pot fi purtate in numeroase ocazii. Aceste camasi le permit barbatilor sa beneficieze de un stil mai lejer, fara sa se simta sufocati. Acest tip de camasa se poarta cu nasturii de la gat descheiati, iar asortata cu pantalonii si pantofii potriviti veti putea sa creati o tinuta perfecta.
  • Urmatoarele camasi preferate de domni sunt cele smart-casual, care se situeaza undeva la granita dintre stilul conservator si stilul casual. Sunt perfecte pentru a fi purtate la serviciu, mai ales de cei care lucreaza in firme, care le permit putina libertate in ceea ce priveste tinutele si care nu le impun sa poarte cravate.
  • Acest lucru nu este valabil si in cazul camasilor business, intrucat atunci cand domnii poarta aceste obiecte vestimentare trebuie sa tina cont de anumite reguli stricte: costumul este imperios necesar, iar cravata este obligatorie. Indiferent de cate grade Celsius sunt afara, barbatii trebuie sa poarte camasa cu maneca lunga. Aceasta tinuta este potrivita pentru cei care lucreaza in companii si care au frecvent intalniri cu diversi clienti.

Aceste trei tipuri de camasi se numara printre preferatele barbatilor, iar cu putina documentare de pe internet, orice domn poate pune bazele unei tinute care sa se asemene cu cele de pe podiumuri. De-a lungul timpului, camasile au capatat un aspect nou, proaspat si reprezinta obiectul vestimentar care nu poate sa lipseasca din garderoba niciunui barbat care se respecta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *