Calculatoare

Pentru cei cu bani putini recomandam monitoarele LCD de la second hand

Recomanda informatia!

Monitorul este un sistem periferic de iesire (output) pentru afisarea grafica luminoasa de date si imagini folosit in instalatii de telecomunicatie si in tehnica prelucrarii datelor. Desi au mai multe domenii de aplicatie, principala utilizare a acestuia este ca si echipament periferic al calculatorului, fiind considerat o interfata grafica a utilizatorului. Primele monitoare aparute au fost cele cu tub catodic sau CRT, cu o dimensiune redusa a diagonalei ecranului. Principalul dezavantaj al acestor monitoare este acela ca are o dimensiunea totala foarte mare si pot ocupa exagerat de mult spatiu. Cele mai utilizate monitoare in zilele noastre sunt cele LCD sau LED, cu mici diferente intre acestea, cu ecranul cu cristale lichide, care este foarte compact si usor si are un consum redus de energie.
Pentru ca pretul monitoarelor LCD este destul de ridicat, o alternativa mai ieftina este optarea pentru achizitia unor monitoare LCD second hand. Este o varianta la indemana mai ales pentru tinerii care isi doresc un astfel de monitor dar nu au banii necesari iar bugetul familiei nu permite o astfel de cheltuiala. Sau pentru firmele cu un buget redus, dar care au nevoie de un numar destul de ridicat de astfel de monitoare.
Cumpararea unor monitoare LCD second hand este foarte riscanta pentru ca poate merge in momentul cumpararii, dar se poate strica dupa cateva zile, saptamani. Si cum in majoritatea cazurilor nu exista garantie pentru acest gen de produse, cumparatorul suporta costul reparatiilor sau mai rau, este nevoit sa cumpere un alt monitor.
Orice monitor tip LCD de la second hand poate fi cumparat atat din magazinele fizice cat si din mediul virtual, din multitudinea de magazine online sau de pe site-urile cu anunturi de vanzari. Pretul acestora difera in functie de producator, de caracteristicile acestuia, de durata de folosinta inainte de a fi vandut, de urmele de uzura. Desi nu este o varianta foarte buna, uneori achizitionarea unui monitor deja folosit este singura solutie!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *