Calculatoare

Caut un incarcator pentru laptopul meu Dell

Recomanda informatia!

Mi s-a stricat incarcatorul de la laptop Dell si vreau sa imi cumpar unul nou. Ideea este ca nu stiu de unde sa gasesc unul mai ieftin.

Zilele trecute cand am ajuns acasa am constatat ca incarcatorul de la laptopul Dell s-a stricat. Mai intai amc rezut ca este vorba de baterie, insa nu, problema era la incarcatorul de laptop Dell.

Mai exact, acest incarcator nu mai facea contact cu laptopul, acolo, in zona mufei care face legatura cu carcasa laptopului. Am incercat sa imping mai tare, am schimbat pozitia laptopului, insa nimic. De aceea, mi-am dat seama ca alimentatorul mini-computerului meu Dell ests stricat si nu se mai poate face nimic. Deci imi trebuie clar unul nou. Pana atunci, va trebui sa lucrez la computerul meu vechi, chiar nu mai sunt obisnuit cu un monitor clasic.

Cate modele de incarcatoare laptop Dell exista?

Ma gandesc ca exista si mai multe modele de incarcatoare de laptop Dell si nu vreau sa imi cumpar unul care sa nu functioneze cum trebuie. Oricum vanzatorul va sti sa ma lamureasca clar in ceea ce priveste modelul ales.

Si daca o sa cumpar unul gresit, sigur o sa pot sa il schimb, in cateva zile de la achizitionare. Sau as putea, de asemenea, sa caut un incarcator de laptop Dell universal, care sa se potriveasca si la un alt model, nu doar la al laptopului meu.

Pot cumpara de pe internet

In ceea ce priveste locul de unde sa-la achizitionez, cred ca cel mai bine este sa il cumpar de pe internet, facand plata in  momentul in care incarcatorul de laptop Dell ajunge acasa. Curierul mi-l va aduce la usa, asa ca nu voi fi nevoit sa umblu prin oras sa caut un asemenea dispozitiv pentru laptopul meu portabil.

As putea sa merg si la un magazin unde se vand laptopuri second hand, caci cu siguranta as gasi si acolo un incarcator. Nu in ultimul rand, exista si variant mall-urilor si impusc doi iepuri deodata. Merg si la cafea, imi gasrsc si incarcatorul dorit. Dar, cum am spus, as prefera sa imi fie adus acasa si livrat aici, caci este o modalitate mult mai usoara si mai confortabila pentru mine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *