Copiatorul Bizhub 500, la pret mic pe ecopier.ro

Recomanda informatia!

Din momentul in care cuvintele spuse au putut fi transpuse in limbaj scris, limitele impuse de limba de pana atunci au fost depasite. Acum, ideile puteau depasi granitele, erau portabile si mai mult decat atat puteau fi reproduse la nesfarsit. Primul pas in reproducerea unei lucrari a fost facut undeva prin anii 1400 de catre Gutenberg si inventia sa, tiparul. Pornind de la acesta tot mai multe masinarii au fost inventate astfel incat copierea documentelor si a cartilor sa fie facuta tot mai rapid si eficient.

Functiile copiatorului Bizhub 500

Astazi nu putem concepe un birou fara un copiator, sau un scaner sau un fax sau o imprimanta si de cele mai multe ori fara toate acestea. Ne faciliteaza munca si transmiterea de informatie, fie electronic sau printr-un suport mai perisabil. Cei mai multi opteaza pentru un aparat care la pune la dispozitie toate acestea functii. Asa cum este si cazul aparatului de copiat Konica Minolta Bizhub 500, acesta dispune de functiile unui copiator (rotire imagini, repetare imagini, creare brosura, combinare N-in-1), cele ale unui scaner (scan-to-eMail, scan-to-FTP, scan-to-SMB, scan-to-Box), cele ale unui fax (Polling, Memorare transmisie, Receptie pe eMail) si nu in ultimul rand cele ale unei imprimante.

De unde poti cumpara un copiator Bizhub 500

Daca vrei si tu copiator Konica Bizhub 500 dar nu stii de unde ai putea sa il comanzi, iti oferim noi solutia. Intrii pe siteul ecopier.ro si iti comanzi de acolo copiatorul Konica Bizhub 500 si astfel firma ta va putea sa beneficieze doar ce e mai bun in materie de fotocopierea actelor si tuturor documentelor.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *