Calculatoare

Cele mai bune calculatoare al anului

Recomanda informatia!

Numerosi sunt cei care si-au schimbat calculatorul pe un laptop. Totusi calculatoarele de obicei au mai multa putere si flexibilitate decat un laptop, ocupa mai mult loc dar sunt mai ergonomice. Daca ai un calculator, nu trebuie sa il schimbi daca apar noutati, poti schimba simplu doar componente in el. Am ales cateva calculatoare bune in anul 2019.
Apple iMac Pro
Este un aparat perfect pentru profesionistii creativi. A aparut ca cel mai puternic Mac posibil. Combina o putere de calculare cu un ecran Retina 5K si un design lustruit, tipic brandului. Este un iMac cu 18 nuclee si Tirbo Boost cu viteza de 4,5 GHz.
Apple Mac Mini
Mac Mini este un computer desktop grozav dar si un sistem care face fata la orice. Are procesor mare de 4 sau 6-core, spatiu de stocare pana la 256 GB si memorie de 8 GB. Toate acestea alaturi de un design frumos, de ultima generatie.
Azulle Byte 3 Mini desktop PC
Este un calculator mic,flexibil, la un pret extrem de avantajos. Nu este cel mai puternic calculator dar este ideal pentru navigare pe internet, dar totusi are posibilitate de redare 4K.
Corsair Vengeance 5180
Vengeance 5180 este un calculator puternic, ideal pentru orice gamer. Se poate juca orice joc pe el cu o performanta aparte. Are multe posibilitati de upgrade, dar procesorul de ultima generatie nu este atat de puternic.
Dell Inspiron Gaming Desktop
Gasirea unei calculator gaming la un buget redus poate fi un lucru greu dar Dell Inspiron ar putea fi rezolvarea problemei. Este un calculator la un pret accesibil, cu un design interesant cu hard de 1TB, 8GB RAM si procesor quad-core.
Dell OptiPlex 7760 AIO
Este un calculator si un monitor intr-un pachet atractiv. Are un procesor Intel Core, 16 GB RAM si ecran cu 4K. Ecranul se poate roti la 90 de grade. Avem possibilitatea de a alege ca ecranul de 1080p sa fie cu touch sau fara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *