Calculatoare

Bateria de laptop s-a stricat

Recomanda informatia!

Am un laptop HP care functioneaza foarte bine, cu exceptia bateriei. Mai exact, bateria de laptop nu mai face fata, iar laptopul se inchide daca nu este tinut in priza.

Ce solutii am?

Nu stiu exact ce s-a putut intampla, mai ales ca eu am am avut mare grija de notebook-ul pe care il am. Chiar mi-ar placea ca bateria aceasta sa poata fi reparata si sa fie descoperita cauza care a dus la deteriorarea acesteia, astfel incat sa nu  mai gresesc si a doua oara. Oricum, una dintre cauze cred eu ca este vechimea laptopului meu, asta petru ca are peste cinci ani de zile. Ma gandesc ca si acest lucru a avut o contributie serioasa la faptul ca s-a stricat bateria de laptop.

Ma intreb acum ce solutii am, ca sa inlocuiesc cat mai repede bateria de laptop stricata. Oare este indicat sa cumpar una la mana a doua sau este mai bine sa iau una noua?

Nici nu stiu ce sa fac, astfel incat sa aleg cea mai buna varianta. Nici nu vreau sa imi cumpar un laptop nou, caci sunt foarte multumit de acesta pe care il am. Conexiunea la internet este una excelenta, iar viteaza de rulare a laptopului meu este, de asemenea, foarte buna.

Cat costa o baterie de laptop?

De asemenea, o alta informatie care imi va fi foarte utila este referitoare la pretul unei baterii de laptop. Mai exact, imi doresc sa stiu cat va costa o baterie de laptop noua. Nici nu stiu daca o baterie de laptop are un pret mare sau unul ridicat, fiindca nu am fost niciodata pus in situatia de a achiztiona o astfel de piesa.

O baterie de laptop cred ca nu ar trebui sa coste extrem de mut, ma gandesc ca este mai putin de 500 de lei, asta in cazul in care este noua. Una la mana a doua va costa cu siguranta mult mai putin. Asta pentru ca ma gandesc ca si in cazul componentelor pentru masini si cele pentru laptopuri pot fi cumparate din piese provenite din dezmembrari. Este o varianta ieftina si la indemana, cred eu. De aceea, as fi tare interesat sa cumpar o baterie de laptop la mana a doua, provenita din dezmembrari laptopuri. Sau de la un service de laptopuri.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *