Calculatoare

Noul Gmail arata exceptional

Recomanda informatia!

Recent, Google a adaugat o serie de functii suplimentare in Gmail cu scopul de a spori siguranta emailurilor utilizatorilor. Aceasta imbunatatire a fost aplicata pe versiunea de desktop insa deocamdata nu va fi disponibila peste tot.

Utilizat de numai putin de 4 milioane de companii, firme sau intrerprinderi, Google propune o serie de functii suplimentare. Cu noua functie siguranta mesajelor distribuite  si primite este sporita iar utilizatorii devin mai productivi. Cea mai noua functie cu care se lauda Gmail este modul confidential. Acesta ii permite celui care primeste mailurile sa seteze o data de expirare pentru mailuri. Aceasta functie este deosebit de utila in momentul in care vrei sa trimiti un email cu un continut mai sensibil si nu vrei ca acesta sa ajunga pe maini gresite.

IRM – Integrated Rights Management este o alta functie noua, special conceputa pentru business, acum accesibila oricarui utilizator. Aceasta functie permite blocarea distribuirii, copierii sau descarcarii unor mesaje, perfecta pentru respectarea drepturilor de autor.

Dubla autentificare. 2Fa, Two-factor authentication este o alta functie noua, o functie ce merge mana in mana cu modul confidential care se poate folosi pentru a cere destinatarului unui mail sa foloseasca o parola stiuta doar de voi si ceruta printr-un mesaj pentru a fi sigur de faptul ca mailul nu este deschis de o persoana nepotrivita.

Amanarea mail-urilor mai putin importante. Functia snooze a fost introdusa in cadrul unui hover menu unde utilizatorul are posibilitatea sa arhiveze, sa marcheze ca citit si sa stearga sau sa amane rezolvarea unui mail dupa un timp stabilit de el. Nu se stie inca daca aceasta functie va fi disponibila si pe telefon.

Google te va atentiona periodic de mailurile urgente. Nudging este o functie care iti va fi de folos pentru mailurile importante ce necesita rezolvarea rapida.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *