Calculatoare

Se asteapta ca Apple sa lanseze anul acesta un nou iMac, cu evolutii tehnice reale!

Recomanda informatia!

Apple se pregateste sa lanseze un iMac echipat cu noul sau cip de casa, M3, potrivit analistului Mark Gurman de la Bloomberg.

Primele livrari ar putea avea loc inca din acest an.

Cipul M3 va alimenta bestia

Potrivit lui Gurman, urmatorul iMac va veni cu un ecran de 24 de inci, la fel ca predecesorul sau lansat in 2021. De asemenea, ar trebui sa fie disponibil in aceleasi culori: verde, albastru, gri, galben, galben, portocaliu, rosu si violet.

Marea noutate este cipul care va alimenta dispozitivul, deoarece se asteapta ca acesta sa fie M3, pe care Apple intentioneaza sa il prezinte in iunie la WWDC. De asemenea, computerul va vedea unele dintre componentele sale interne mutate si reproiectate, in timp ce procesul de fabricatie pentru fixarea suportului sau va fi diferit.

Mark Gurman explica faptul ca dezvoltarea noului iMac este in plina desfasurare, dar ca nu se asteapta ca acesta sa intre in productie decat peste cel putin trei luni. “Asta inseamna ca nu vor fi livrate decat cel mai devreme in a doua jumatate a anului”, continua el.

De asemenea, vor fi lansate doua MacBook Air

Acesta nu este singurul computer pe care firma din Cupertino il pregateste pentru acest an. De asemenea, intentioneaza sa lanseze un nou MacBook Air de 15 inchi, precum si un MacBook Air de 13 inchi imbunatatit si un Mac Pro cu un cip M2 Ultra.

In ceea ce priveste cipurile care vor fi folosite in MacBook Air, Gurman se asteapta ca Apple sa includa un cip M3 si in modelul de 13 inchi. Acesta ar fi un stimulent pentru cumparare, deoarece anul trecut a fost lansat un model cu cip M2. MacBook Air de 15 inchi ar urma sa vina cu cipul M2.

Anul 2023 se anunta a fi unul foarte aglomerat pentru Apple. Pe langa aceste noi computere, cipul M3 si urmatoarea gama de iPhone 15, compania va introduce probabil castile de realitate mixta in cursul acestui an, concurand cu Meta in acest nou sector.

Sursa: https://www.clubic.com/pro/entreprises/apple/actualite-459735-apple-devrait-lancer-un-nouvel-imac-cette-annee-avec-de-vraies-evolutions-techniques.html

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *