Calculatoare

Incarcatorul de laptop Dell: metode de ingrijire

Recomanda informatia!

Cand iti cumperi un laptop Dell, dar si de la alta firma care se ocupa de productia de astfel de device-uri, este foarte important sa stii cum sa ingrijesti incarcatorul de laptop Dell,a stfel incat acesta sa te tina pentru o perioada cat mai amre de timp.

 Trebuie sa nu indoi cablul incarcatorului de laptop Dell

 Odata ce ai achizitionat laptopul, ai grija sa nu indoi cablul incarcatorului laptopului Dell, caci acest lucru poate favoriza uzarea lui mult mai devreme de termen. Trebuie sa fii foarte atent si sa nu il pui pe suprafete foarte calde, astfel incat sa ii dauneze. Nici nu trebuie sa fie depozitat in locuri cu multa umezeala, caci astfel de medii pot dauna acestui device.

 De asemenea, nu aseza pe firul incarcatorului o masa, un scaun sau o canapea, caci ai toate sansele ca acesta sa se strice si sa ramai fara el chiar atunci cand ai cea mai amre nevoie, mai ales daca ti se intampla sa lucrezi de acasa.

 Fii atent si cum tii mufa incarcatorului de laptop Dell, ai grija sa nu o fortezi atunci cand introduci incarcatorul in laptop. Daca vei proceda in acest mod, risti sa se uzeze foarte repede si sa fie nevoie sa iti cumperi un nou incarcator.

 Incarcatorul de laptop Dell, in garantie

 De obicei, un incarcator de laptop Dell are un termen de garantie, de doi ani sau de un an de zile, ceea ce iti va fi de mare ajutor in cazul in care acesta se strica. Vei primi gratuit un alt incarcator de laptop Dell daca cel vechi nu poate sa mai fie reparat, ceea ce este imbucurator pentru oricine detine un asemenea device.

 Daca nu vrei sa investesti prea multi bani intr-un incarcator de laptop Dell, cel mai bine este sa iti cumperi unul seconda hand, fiindca il poti gasi la jumatate de pret fata de unul nou. Poti gasi astfel de device-uri pe internet, caci exista nenumarate site-uri unde poti gasi astfel de produse spre vanzare. De asemenea, poti incerca sa achiztionezi dispozitivul si de la un service unde sunt duse laptopuri vechi pentru reparatii. Si aici poti gasi incarcatorul de laptop Dell la un pret bun.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *