Unde pot sa caut carlig de remorcare Vw LT

Recomanda informatia!

Caut carlig de remorcare Vw LT

Mi s-a stricat carligul de remorcare Vw LT, in urma unui mic accident pe care l-am avut saptamana trecuta.

Unde pot gasi un carlig de remorcare second hand?

Cum nu vreau sa il repar, imi doresc foarte tare sa imi cumpar un nou carlig de remorcare Vw LT, insa second hand daca se poate. In afara de site-urile de profil, pe care se pun anuturi de vanzare a diferitelor componente si piese auto, nu prea mai stiu si alte surse, de unde sa pot sa achizitionez carligul de remorcare Vw LT. Poate ca o idee ar fi si un service auto, ma gandesc ca si aici se vand astfel de piese auto la mana a doua. Poate ca as avea norocul chiar s ail gasesc mai ieftin decat daca l-as achizitiona de pe un site. In alta ordine de idei, as vrea sa stiu si alte locuri de unde sa pot face astfel de cumparaturi utile.

Pretul carligului de remorcare Vw LT, peste 300 de lei

Am nevoie cat mai urgent de carligul de remorcare Vw LT, pentru ca peste doua saptamani trebuie sa plec intr-o mica excursie in Muntii Apuseni. Ma mai gandesc sa apelez si pe la prieteni, poate imi mai dau si ei niste sfaturi in legatura cu aceste carlige. Probabil o sa mai merg si la cateva targuri de masini, poate o sa am noroc si o sa gasesc acolo carligul si accesoriile de tractare destinate Vw LT de care am nevoie. In caz ca nu voi reusi s ail gasesc pe cel potrivit,o sa cumpar unul nou. Pretul unui astfel de carlig de remorcare Vw LT stiu ca este cuprins undeva intre 300 si 600 de lei.

Pana la urma, este bine ca in urma accidentului auto pe care l-am avut saptamana trecuta nu au fost avarii majore la masina mea, caci altfel ar fi trebuit sa scot mult mai multi bani din buzunar pentru reparatii. Asa ca este bine ca am doar putin indoite niste componente ale remorcii si carligul aceste de remorcare Vw LT, in rest toate sunt bune. M-am ales insa si cu o sperietura groaznica, fiindca s-a auzit o bubuitura, caci un autoturism de teren nu a mai apucat sa franzeze si a intrat in mine. Bine ca nu avea mare viteza, caci altfel nu prea stiu ce s-ar fi putut intampla.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *