Masini

De ce sa alegi o masina electrica in 2019?

Recomanda informatia!

Din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de masinile electrice. Si sunt din ce in ce mai convinse ca reprezinta cea mai buna alegere. Iata cateva motive care te vor face si pe tine sa crezi ca masina electrica este cea mai bun alegere.

Ti-ai promis si tu ca in acest nou an sa fii mai eco-responsabil? Foarte bine. In acest caz, o masina electrica va fi cea mai buna investitie in 2019.

Masinile electrice sunt foarte placute la condus. Daca vei incerca sa conduci o masina electrica, un lucru e sigur. O vei si cumpara, cu siguranta. Vei demara si vei conduce in liniste, asta indiferent de temperatura din exterior. La 60 de km/h, doar zgomotul rotilor care ruleaza pe sosea sau cel facut de vant.

Deci masinile electrice vor fi cu siguranta pe placul melomanilor, deoarece vor putea asculta linistiti melodiile lor preferate.

Masinile electrice sunt ideale pentru trasee mai mici. Acest tip de masina este ideala pentru traseele mai scurte pe care le faci in fiecare zi. Cu o autonomie de 200-300 km, aceste masini iti vor permite deci sa efectuezi mici trasee fara sa te ingrijorezi ca va trebui sa o reincarci.

Masinile electrice sunt masinile zilelor de azi si de maine. In plus, sunt extrem de fiabile. La o masina electrica, piesele uzate care trebuie sa fie schimbate, sunt de obicei intr-un numar foarte limitat. Cel mai adesea, doar cauciurile trebuie sa fie schimbate.  Deci da, masinile electrice sunt extrem de fiabile. Se pare ca durata de viata a unei baterii de la o masina electrica este mai mare decat masina insasi.

Dar masinile electrice sunt si mai curate. Nu emit nici fum, nici hodrocarburi, nici particule. Deci bilantul lor de carbon este mult mai interesant in raport cu o masina clasica.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *