Masini

De ce sa folosim tavitele pentru portbagaj

Recomanda informatia!

Orice masina are nevoie de diverse accesorii auto. Unele dintre ele sunt utile si foarte practice, in timp ce unele sunt doar pentru a ne spori confortul atunci cand suntem la volan. Unul dintre cele mai utile accesorii auto sunt tavitele pentru portbagaj.

De ce am folosi acesta tavite pentru portbagaj?

In primul rand, aceste tavite portbagaj au rolul de a proteja portbagajul. Majoritatea produselor de acest tip sunt individualizate si astfel sunt produse special pentru un model de masina, pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile portbagajului respectivului model de masina. Pentru a se potrivi perfect va recomand sa nu cumparati tavite pentru portbagaj universale. Aceste tavite pentru portbagaj sunt produse de calitate excelenta, nu au miros, sunt foarte bine finisate, sunt placute la atingere, durabile si foarte rezistente. Majoritatea tavitelor au o margine de protectie inalta de aproximativ 6 centimetri, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul masinii.

Un alt principal avantaj al acestor accesorii auto este faptul ca sunt confectionate dintr-un material impermeabil si foarte rezistent la temperaturi inalte si joase, la uleiuri sau substante chimice. Suprafata tavitei este striata pentru a impiedica alunecarea bagajelor si pentru retine murdaria si apa, iar zona centrala este prevazuta cu o zona antialunecare.  Majoritatea tavitelor pentru portbagaj au o grosime optima care asigura un raport bun intre greutate si rezistenta.

Cam acestea sunt principalele avantaje ale acestor accesorii auto. In cazul in care masina dumneavoastra nu este dotata cu asemenea accesorii va recomand sa cumparati astfel de accesorii foarte utile in orice masina. Daca tineti la curatenia masinii dumneavoastra este recomandat sa va achizitionati astfel de accesorii. Pe langa aceste accesorii foarte utile va mai recomand si covorasele auto sau husele pentru scaune. Toate aceste accesorii protejeaza foarte bine masina in interior si astfel creste confortul atunci cand conduceti sau va deplasati in propria masina.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *