Masini

Stickere auto – moduri de utilizare

Recomanda informatia!

Stickerele auto sunt o metoda foarte buna pentru decorarea masinii. Fiind disponibile intr-o serie de stiluri si culori, aceste stickere auto pot reflecta cu usurinta personalitatea fiecaruia. Designul acestora este foarte variat , incepand de la designuri florale, cu animale, litere, diverse nume, pana la tot felul de schite si imagini complexe si futuriste.

Multe stickere au insa rolul de a transmite un mesaj, si multi proprietari aleg sa isi faca reclama propriei afaceri prin intermediul stickerelor auto. Acest tip de stickere, acest proces se numeste inscriptionare auto. Inscriptionarea auto difera fata de stickerele auto prin faptul ca pe masina se lipeste autocolant text + imagini.

Inscriptionarile auto se fac de regula de persoane cu experienta in domeniu. Asta deoarece textele complexe sunt mai greu de aplicat pe masina decat un simplu sticker decorativ.

Deoarece aceste stickere auto sunt foarte atractive, pot fi aplicate si pe motociclete, barci, biciclete, camioane, dubite etc.

In ultima vreme a luat amploare si fenomenul de decorare interioara a locuintei cu ajutorul stickerelor de perete. Aceste stickere perete au la baza aceeasi idee ca stickerele auto si se lipesc la fel de simplu. Un simplu sticker decorativ avand putearea de a schimba integ aspectul camerei.

Stickerele de perete sunt comercializate in general de aceleasi firme care vand si stickere auto, astfel, firme precum Colantari Design comercializeaza tot felul de stickere decorative, oferind de asemenea si tot felul de servicii conexe, printre care: aplicare folie imitatie sablare, colantari auto integrale, inscriptionari vitrine si magazine etc.

Stickerele de buna calitate sunt facute din vinyl, iar una din cele mai bune marci de stickere auto sau de perete comercializate in Romania poarta numele Oracal. In general stickerele de perete, cat si cele auto sunt folosite in scopuri decorative.

Pe langa scopurile decorative, stickerele auto sunt folosite si in scopuri de serviciu, scopuri comerciale.

Inscriptionarile auto au devenit o forma foarte buna de publicitate. Iar asta se observa pe orice autobuz din oras. Nu cred ca exista autobuz de la transportul public care sa nu aiba diverse inscriptionari pe el. De altfel, multi din cei care au firme si au masini de serviciu pe firma le inscriptioneaza in scopuri publicitare. Ruland toata ziua prin oras cu masini inscriptionate cu informatii despre afacerea ta iti auce numai beneficii, expunandu-ti afacerea trecatorilor fara alte costuri decat inscriptionarea.

Vorbind de costuri, un sticker auto sau o inscriptionare auto nu este deloc scumpa. Iar colantarea auto chiar este mai eficienta decat vopsirea autovehiculului cap-coada.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *