Masini

Cardul de alimentare UTA, noua solutie pentru transportatori

Recomanda informatia!

UTA www.uta-romania.ro este unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de alimentare si de servicii din Europa. Acest card de alimentare a fost creat din nevoia de a gestiona cheltuielile transportatorilor de marfuri si pasageri. Pe langa verificarea costurilor, cardul ofera multe alte beneficii care fac drumul mai usor.

Pentru cei care nu stiu sau nu au auzit inca de cardul de alimentare UTA, acesta este cea mai buna solutie de decont post-paid pentru cheltuielile survenite in timpul transporturilor. El functioneaza similar unui card bancar care insa nu percepe comisioane sau dobanzi.

Tot ce trebuie sa faca un sofer este sa pastreze in siguranta cardul de alimentare cu carburant si sa il foloseasca pentru un numar mare de servicii. Ei pot alimenta cu carburant fara numerar in 36 000 de statii din Europa, selectate special pe rutele parcurse de camioane si autobuze de mare tonaj. Decontul se face rapid pentru taxele de drum, pod sau tunel, detinatorii beneficiind de asistenta non-stop in caz de avarie, pana sau alte situatii de urgenta.

UTA Drive & Save® reprezinta un serviciu aditional, fiind o solutie de management a flotei auto care ofera transportatorilor control optim asupra costurilor. Managerul companiei de transport care a emis cardul de alimentare UTA poate accesa platforma pentru a generarapoarte legate de drum, costuri si alte actiuni realizate prin acest card.

Iata cate vesti bune intr-un singur loc!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *