Masini

Rapiditate in procedura de daune auto

Recomanda informatia!

Daunele auto sunt un calvar pentru toti soferii, mai ales compunerea dosarului necesar pentru daune.

Gothaer este o firma de asigurari ce vine in ajutorul clientilor cu solutii rapide pentru daunele auto si implicit pentru dosarul de dauna.

In primul rand pentru dosarul de dauna aveti nevoie de un porces verbal de constatare, realizat de autoritatea competenta ce a efectuat cercetari la fata locului. Apoi, in termen de 3 zile trebuie sa anunti reprezentantii Gothaer prin intermediul unui formular online sau prin apelelarea direct la numarul 021.200.00.00.

Alte documente necesare pentru deschiderea dosarului de daune sunt:  certificatul de inmatriculare al autovehiculului, cartea de identitate a persoanei asigurate, copie permis conducere al soferului implicat in accident. In cazul unui furt al autoturismului sunt necesare si alte lucruri cum ar fi cartea de identitate a autovehiculului, in original, precum si toate cheile de contact si telecomenzile automobilului.

Dupa ce dosarul de dauna este complet, reparatia se va efectua de preferinta la unul din service-urile recomandate de Gothaer, pentru a putea beneficia de o plata directa catre service, fara ca persoana asigurata sa fie implicata.

Astfel, daca doresti sa beneficiezi de rapiditate in procedura de daune auto, poti apela cu incredere la o asigurare RCA sau CASCO de la Gothaer.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *