Masini

Vrei bani pentru masina? Solutia ideala este Mogo IFN

Recomanda informatia!

Vrei sa iti cumperi o masina si nu ai toti banii? Sau deja ai o masina si ai nevoie sa imprumuti o suma de bani pentru diverse nevoi personale? Ei bine, indiferent in care situatie te afli trebuie sa stii ca poti lua un imprumut rapid de la Mogo IFN. Daca pana acum nu ai auzit de Mogo IFN, trebuie sa stii ca aceasta institutie financiara nebancara ofera credite in domeniul auto extrem de avantajoase in peste 14 tari din Europa de Est incepand cu anul 2012, iar de mai bine de 2 ani este prezenta si pe piata companiilor financiare nebancare din tara noastra.

Imprumuturile oferite de Mogo IFN sunt de doua tipuri, si anume leasing auto sh si amanet auto sau leaseback. Un imprumut de tip leasing auto sh este destinat pentru situatiile in care o persoana doreste sa cumpere un autoturism second hand si nu dispune de intreaga suma pentru acest lucru. Astfel, la Mogo IFN poti apela pentru a solicita un imprumut de maxim 60000 de lei cu posibilitatea de rambursare intre 6 si 60 de luni in conditiile unei dobanzi fixe. Pentru acest tip de credit leasing auto sh Mogo IFN ofera maxim 80% din valoarea masinii pe care urmeaza sa o cumperi. Daca gasesti avantajoase aceste conditii pentru un imprumut rapid de la Mogo IFN, poti aplica pentru un leasing auto sh aici.

Pe de alta parte, varianta de imprumut de tip leaseback sau amanet auto este destinata acelor persoane care deja detin un autoturism proprietate privata si au nevoie de un credit de nevoi personale. Altfel spus Mogo IFN iti ofera un credit in valoare de maxim 60000 de lei cu o perioada de rambursare cuprinsa intre 6 si 60 de luni, iar garantia pentru acest imprumut rapid o reprezinta masina personala. Atentie insa, creditul care poate fi solicitat reprezinta maxim 75% din valoarea masinii personale. Prin urmare, cei de la Mogo vor face evaluarea masinii oferite ca si garantie si in functie de aceasta se va stabili suma pe care o poti imprumuta. Marele avantaj al acestui tip de credit este ca masina personala ramane in folosinta ta chiar daca ai girat cu ea creditul solicitat si astfel vei descoperi aici ca leasback de la Mogo IFN este un produs financiar mai avantajos decat un amanet auto.

Pentru oricare dintre aceste tipuri de credite auto pe care le gasesti la Mogo exista trei avantaje majore: (i) rapiditatea foarte mare de solicitare si obtinere a creditului, intreaga procedura de evaluare a cererii de creditare durand aproximativ 15 minute, (ii) usurinta de obtinere a creditului prin prisma faptului ca ai nevoie doar de o carte de identitate, si (iii) conditiile avantajoase ale imprumutului prin faptul ca beneficiezi de posibilitatea de a alege perioada de rambursare si de dobanda fixa pentru oricare dintre aceste credite. Mai trebuie subliniat faptul ca atat creditul leasing auto sh, cat si imprumutul de tip leaseback sunt reglementate de catre BNR, acest aspect fiind o garantie pentru orice persoana doreste sa solicite astfel de imprumuturi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *