Comunicatii-GSM

Telefoanele 5G sunt pe drum: Galaxy S10 5G, Huawei Mate X, OnePlus 7 Pro si multe altele

Recomanda informatia!

Luna trecuta, editorul CNET, Jessica Dolcourt a calatorit in Chicago, pentru a testa Galaxy S10 5G si a experimentat la prima mana cum este noua retea 5G pe un telefon 5G. Nu a fost atat de rapida sau de incredere cum a fost de asteptat, dar cand a testat-o inca o data saptamana trecuta, viteza de date a ajuns la 1Gbps.

In timp ce reteaua nu este pregatita in totalitate pentru dezvaluire la nivel national, este de inteles de ce isi doreste toata lumea sa aiba o saritura in reteaua 5G. 5G este cea mai recenta generatie de tehnologie celulara, ce va conecta utilizatorii la o retea de telefonie mobila foarte rapida, iar purtatorii lupta ca sa ajunga primii pana la ea. In Aprilie, Sprint si AT&T au ajuns la o reglementare dupa ce Sprint a dat in judecata AT&T, pentru afisarea conectivitatii ’’5G E’’ pe cateva dintre telefoanele lor, inclusiv iPhone. Acest lucru, in ciuda faptului ca tehnologia retelei lor a ramas neschimbata, la 4G.

Mai multe implementari 5G vor avea loc tot in cursul anului acesta si anul viitor. Purtatorii din jurul lumii pun infrastructurile necesare pentru a prezenta o retea wireless mai rapida si mai extinsa.

Multe industrii vor beneficia de conectivitate mai rapida, masini cu auto-conducere, drone si Internet of Things, sa numim doar cateva. Dar majoritatea oamenilor vor beneficia de o retea puternica 5G, numai prin telefoanele cu 5G. De la inceputul anului multi constructori de telefoane au anuntat telefoanele cu 5G.

Apple nu se grabeste sa lanseze iPhone-uri cu 5G, probabil nu o sa vedem unul pana in 2025. Verizon a inceput deja sa vinda Galaxy S10 5G, cu $1.300. Google nu a dezvaluit inca planurile lui cu 5G si refuza sa dea mai multe informatii. LG a anuntat anul acesta la MWC ca V50 ThinQ 5G va fi valabil in curand. Producatorul chinez Huawei are deja doua telefoane 5G, Mate X si Mate 20 X.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *