Investeste intr-un incarcator de laptop compatibil 100% sau original

Recomanda informatia!

5 motive sa investesti intr-un incarcator pentru laptop compatibil 100% sau original 

Producatorii de componente pentru laptopuri, tablete si telefoane mobile au devenit tot mai activi pe piata dispozitivelor de incarcare. Astfel, incarcatoarele pentru laptopuri se gasesc in prezent sub diverse sigle si promit compatibilitate, insa nu corespund intotdeauna standardelor de calitate impuse. 

Afla de ce nu este indicat sa optezi pentru un astfel de incarcator “universal”, care poate incarca orice fel de laptop, cu conditia ca mufa sa fie compatibila si din ce cauza specialistii hardware le sugereaza utilizatorilor sa foloseasca doar produse originale pentru alimentarea gadgeturilor: 

  1. Un incarcator de laptop partial compatibil poate deteriora iremediabil acumulatorul, spre deosebire de cele originale. Pentru ca energia pe care o furnizeaza poate fi intrerupta sau inconstanta din punct de vedere al intensitatii, un astfel de cablu dauneaza bateriei laptopului si ii afecteaza longevitatea. 
  1. Chiar daca este mai accesibil ca pret decat un produs original al aceleiasi companii care a produs laptopul, un astfel de charger este mai predispus defectiunilor si de obicei se deterioreaza la scurt timp dupa expirarea garantiei. 
  1. Compatibilitatea unui incarcator pentru laptop partial compatibil cu aparatul pe care il alimenteaza nu poate fi garantata 100% decat de catre compania care a produs laptopul si care isi adapteaza elementele pentru incarcat in functie de specificatiile si necesitatile bateriei originale. 
  1. Incarcatoarele originale, spre deosebire de cele fabricate de catre firme – fantoma, beneficiaza de service-uri autorizate recunoscute de catre producatori. Cele partial compatibile nu pot fi reparate decat in conditii mai putin autentice, negarantate de catre reparatori. 
  1. Un incarcator pentru laptop compatibil 100% sau original implica o investitie mai mare, care insa se va amortiza pe termen lung; acesta nu doar ca este in totalitate compatibil cu laptopul tau si ca il poate incarca la capacitate maxima fara a afecta durata de viata a bateriei, dar are si avantajul fiabilitatii, pe care un produs partial compatibil nu il poate oferi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *