Turism

Destinatii faine pe care le poti vizita folosind tichete de vacanta

Recomanda informatia!

Tichetele de vacanta au devenit in ultimii ani o forma destul de populara de recompensare a angajatilor. Companiile mari le folosesc pentru a-si fideliza personalul si pentru a-i oferi beneficii in plus fata de salariu. 

Aceste tichete nu pot fi insa folosite decat pentru destinatii de pe teritoriul Romaniei, dar asta nu inseamna ca nu exista o diversitate foarte bogata de variante. Dimpotriva, sunt foarte multe locuri din tara care merita vizitate si care pot fi achitate cu ajutorul bonurilor oferite de companii. Iata care sunt cele mai frumoase dintre ele: 

Bucovina 

Renumita pentru peisajele deosebite si pentru manastirile Moldovita, Sucevita, Voronet si Humor, zona Bucovinei este foarte apreciata de catre turistii din intreaga lume care vin sa ne viziteze tara. Padurile intinse, aerul curat si rece, de munte si linistea consacrata din aceasta parte a Moldovei sunt doar cateva avantaje pe care le ofera excursionistilor. 

Cat despre cazare, aceste locuri au fost intens dezvoltate in ultimii ani si pun la dispozitie hoteluri (Best Western Bucovina-Club De Munte 4*,  Perla Brazilor 3*), pensiuni (Pensiunea Perla Brazilor 3*, Pensiunea Calin Bucovina 4*, Pensiunea Popasul Domnesc 3*+) sau mosii (Mosia Cai De Vis 3*) pentru toate gusturile si buzunarele, care pot fi platite cu ajutorul tichetelor de vacanta primite de la companii. 

Delta Dunarii 

Daca iubesti apa si peisajele salbatice pe care le ofera Delta Dunarii sau daca esti, pur si simplu, pasionat de pescuit sau interesat de flora si fauna specifice acestei zone, poti avea sejurul perfect la care ai visat. Te poti caza la unul dintre cele mai renumite si confortabile hoteluri (Hotel Wells 4*, Hotel Danube Delta Resort 4*, Hotel Mon Jardin 4*, Hotel Puflene Resort 3*), la o pensiune de lux (Pensiunea Prodelta 3*, Pensiunea Ovidiu 4*, Pensiunea PUF SI STUF 5*) sau chiar intr-un hotel plutitor. Localnicii ofera si ei spre inchiriere camere in vile sau cabane, insa nu folosesc intotdeauna o factura care poate fi achitata cu ajutorul tichetelor de vacanta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *