Turism

Filme pentru a calatori in continuare in ciuda restrictiilor

Recomanda informatia!

La ora actuala inca mai exista restrictii de calatorie insa cu totii visam sa evadam, sa calatorim la celalalt capat al lumii, sa ne relaxam la soare si sa uitam de toate grijile. Insa, din pacate, nu ne putem teleporta pe o plaja din Maldive. Dar, putem evada momentan prin intermediul filmelor pana cand se mai ridica din restrictii.

The Beach. Incepem cu un film clasic, un film indemodabil, un film cult cu alte cuvinte, The Beach cu Leonardo di Caprio. Filmul lui Danny Boyle ne duce, prin intermediul lui Leonardo di Caprio pe o plaja din Thailanda in care traia o mica comunitate, departe de grijile de zi cu zi. Chiar daca povestea este o fictiune, plaja exista cu adevarat si se numeste Koh Phi Phi Ley. Este situata in partea de sud a tarii, in marea Andaman.

Into the Wild. Into the Wild te invita timp de 2 ore si 20 de minute sa contemplezi natura prin intermediul unui road trip al lui Cristopher McCandless (Emile Hirsch), un student stralucit, provenit dintr-o familie instarita care decide sa se izoleze in mijlocul naturii pentru a gasi esenta libertatii si pentru a invata tehnicile de supravietuire. Isi arde toate actele de identitate si pleaca in explorarea Statelor Unite ale Americii.

One Week este tot un film in genul road trip. Il urmam pe Ben Tyler, un tanar care afla ca sufera de cancer si ca are doar 10% sanse de supravietuire. In loc sa accepte tratamentul, isi ia motocicleta si pleaca sa exploreze imensitatea canadiana. Il poti si tu insoti in aceasta ultima calatorie.

The Island at the top of the World. Aici este vorba mai mult despre explorare, nu de o calatorie in adevaratul sens al cuvantului. Vei putea retrai un eveniment istoric si anume ascensiunea Everestului de catre nepalezul Tenzing Norgay si alpinistul-explorator Edmund Hillary. Efort fizic titanesc, depasirea limitelor, pericole, stres si peisaje care taie rasuflarea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *