Turism

Sfaturi pentru prima vizita la Disneyland Paris

Recomanda informatia!

Ziua cea mare se apropie, urmeaza sa vizitezi Disneyland Paris pentru prima data. Pentru a nu rata cele mai frumoase atractii si pentru a evita eventualele situatii neplacute cel mai bine este sa pregatesti aceasta vizita in detaliu. Anticiparea parcursului si detinerea unor informatii esentiale te vor scuti de o multime de griji, mai ales daca vizitezi acest loc magnific pentru prima data.

Cumpara biletele in avans. Acest lucru pare aproape logic dar nu ne gandim intotdeauna la el. Cumpararea biletelor in avans iti va permite sa castigi timp pretios la intrare, sa eviti cozile de asteptare. Vei primi pretioasele bilete prin email sau prin posta si nu iti va ramane decat sa le scanezi.

Descarca aplicatia mobila Disneyland. Uita de vechiul plan din hartie. Aplicatia mobila Disneyland Paris reprezinta cel mai bun partener in timpul unei vizite. Vei regasi in cadrul acestei aplicatii planul parcurilor pentru a te descurca mai bine in timpul vizitei dar si programul spectacolelor si paradelor organizate aici. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play si App Store.

Profita de serviciul Single Rider. Preferi Big Thunder Mountain in timp ce partenerul tau de viata prefera mai degraba It’s a Small World? Vizitezi parcul impreuna cu copiii dar ti-ai dori enorm sa profiti de senzatiile tari? Sau ai decis sa vizitezi de unul singur Disneyland Paris? In orice caz, poti profita de serviciul gratuit Single Rider. Un serviciu rezervat persoanelor singure, mult mai rapid deoarece raman adesea destule locuri in masinariile care ofera adrenalina.

Lasa-ti bagajele la Disney Express. Extrem de practic pentru toti cei care au ocazia de a-si petrece o noapte la Disneyland Paris. Disney Express se ocupa de bagajele tale inca de la sosirea la Marne la Valee – Chessy, in apropiere de parc. Ideal pentru a profita rapid de atractii, fara sa fii nevoit sa mergi la hotel pentru a lasa bagajele. Un serviciu care se plateste dar extrem de util.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *