Turism

Cele mai frumoase atractii turistice din Ostende

Recomanda informatia!

Belgia este o destinatie unica pentru turistii din intreaga lume. Orasul Ostende a jucat un rol important in popularitatea natiunii, datorita faptului ca este cel mai mare oras al Belgiei de pe coasta Marii Nordului. In spatele aspectului coplesitor al orasului se afla o istorie veche, care include unele evenimente si persoane extrem de importante. Cand vizitezi Ostende, merita sa vezi tot ceea ce face din acest oras o parte atat de pretuita a Belgiei, si chiar a Europei. Inainte de a-ti planifica vacanta in Ostende, trebuie sa te asiguri ca alegi cea mai buna perioada pentru vizita, si ca achzitionezi cele mai ieftine bilete pentru transport. O optiune accesibila este calatoria cu un microbuz de transport persoane Romania-Belgia, care sa-ti ofere confort si siguranta. Daca alegi sa petreci mai mult timp in Belgia, si ai nevoie sa trimiti bagaj suplimentar, sunt firme de transport colete in Belgia care iti livreaza pachetele direct la adresa. Iata cum te poti bucura de ceea ce are de oferit Ostende:

Viziteaza Hipodromul Wellington

Hipodromul Wellington este o parte cheie a istoriei orasului Ostende. Acest hipodrom, construit pentru prima data in 1883, a fost numit pentru Arthur Wellesley, primul duce de Wellington care a fost o figura majora in afacerile britanice si europene continentale, pana la moartea sa la mijlocul anilor 1800. Aici au loc curse si evenimente, inclusiv curse de harnasament. O cursa majora se desfasoara in fiecare iulie, si se numeste Grand Prix Prince Rose.

Galeriile Regale din Ostende

Acest punct de interes arhitectural se evidentiaza puternic in Ostende. Construite intre 1902 si 1906, galeriile erau foarte importante pentru regele Leopold al II-lea, si erau o modalitate pentru familia regala de a calatori de la plaja pana la vila de la hipodromul Wellington, fara a avea de a face cu vremea nefavorabila. Galeriile se afla in varful unui dig. Galeriile au fost de asemenea incluse ca parte a fortificatiilor militare ale Zidului Atlantic, folosite de Germania in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. O alta caracteristica care poate fi gasita aici este Palatul Thermae, un hotel de lux care este construit in regiunea centrala a galeriilor.

Muzeul Amandine

Muzeul Amandine este o parte importanta a istoriei maritime a Belgiei, mai ales cand vine vorba de pescuitul la gheata, care a facut parte din cultura orasului Ostende. Nava Amandine a ramas in port dupa ultima sa calatorie in 1995, si dupa doi ani de renovare intensa a devenit un muzeu pentru vizitatorii curiosi. La bord, vizitatorii pot afla cum a functionat Amandine pentru a prinde cantitati uriase de cod si alti pesti care populeaza Marea Nordului.

Muzeul orasului Ostende

Acest muzeu contine istoria orasului Ostende si a imprejurimilor. Situat pe Langestraat cu vedere la Marea Nordului, Muzeul orasului Ostende este gazduit intr-o cladire care a fost candva casa pentru Napoleon si Regina Louise-Marie. Dupa ce a fost renovat in 2012, vechiul conac a devenit oficial Muzeul Orasului Ostende. Cei care viziteaza vor fi intampinati cu numeroase artefacte care detaliaza istoria fostei familii regale, precum si alte exponate care surprind istoria orasului de-a lungul anilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *