Sport

Noile sporturi in voga care s-ar putea sa iti faca cu ochiul

Recomanda informatia!

Sporturi noi, inovatoare, foarte cool si extrem de interesante… cum ar fi sa te reapuci de sport? Iata care sunt noile activitati pe care sa mizezi neaparat.

Clubbing pentru a te distra. Acest curs amesteca o multime de stiluri de dans diferite. Aici intra Waaking, miscari de brate, House Dance sau pasi care solicita tot muschii picioarelor. Adica aici poti dansa ca si la club, mai ceva chiar. Ai impresia ca esti la un curs de sport, dar te distrezi mai ceva va intr-un club.

Animal Move pentru a te relaxa. Acest concept iti solicita muschii in ansamblu si iti echilibreaza corpul si simturile imitand sunetele scoase de animale. Este foarte eliberator sa practici un sport mai primitiv, fara sa te gandesti la asta.

Fit Ballet Cabaret, pentru a pune in valoare printesa din tine. De cand s-a inventat Fit Ballet, un amestec de balet si de fitness, acest concept a fost reinventat si regandit de foarte multe ori. Ultima versiune- cea inspirata din cabaretul francez unde se trece de la un dans senzual la un french can –can.

Heartbeat pentru a te tonifia. Conceptul – este vorba de fapt, despre yoga vinyasa, altfel spus, o yoga dinamica, cu inlantuiri de posturi, pe un playlist hip-hop. Fiecare sedinta se concentreaza pe una din chakrele principale. Putem face un sport, unul adevarat, dar si sa avem grija in acelasi timp de starea noastra de bine. Si sa si ascultam muzica buna.

Stretching postural, pentru a te destresa. O tehnica blanda cu stretching care relaxeaza muschii si care lucreaza in acelasi timp postura. Aceaste metoda trebuie sa fie insoita de o respiratie precisa. Iar beneficiile sale sunt multiple- asupra supletii, asupra concentrarii, dar si asupra stresului.

Pe care il vei alege in viitorul apropiat?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *