Sport

Sport in sala- trei activitati de testat

Recomanda informatia!

Odata cu venirea iernii, cel mai adesea preferam sa facem sport in interior, in sala, unde e cald si bine. Dar daca te-ai plictisit deja de toate activitatile practicate pana acum, iti venim in ajutor cu cateva propuneri.

Box, Pilates, Zumba… cu siguranta ca stii deja care sunt activitatile de practicat in sala. Dar daca nu iti plac sau daca te-ai plictisit deja de ele, iti propunem 3 activitati 100% minunate si energice care sunt foarte populare in sala.

Fitennis, pentru  a juca tenis mai ceva ca Serena. Despre ce este vorba? Despre un antrenament cae mimeaza un meci de tenis, combinat cu exercitii de fitness. Cu racheta in mana, trebuie sa faci miscari specifice tenisului, dar si abdomene sau genuflexiuni.

Este o activitate care iti va lucra toate grupele musculare esentiale pentru practicarea tenisului, o activitate foarte cardio care te va umple de energie pentru a incepe ziua mai ceva ca o campioana.

Boxing pentru a te relaxa. Un curs colectiv, ludic, amuzant, dar si tonic, care imbina de minune boxul cu fitnessul.

Te va ajuta sa spui adio stres sau agresivitate, dar si sa ai mai multa incredere in tine in acelasi timp.

Afrovibe, o activitate ludica pentru a catiga in masa musculara. Despre ce este vorba? Despre cinci coregrafii de dansuri afro care au particularitatea de a mobiliza toti muschii la fiecare miscare. Pe ritmuri de percutie, va trebui deci sa executi mici salturi, sa ridici genunchii, in cadrului unui workout 100% fara complexe care se adreseaza tuturor.

Care ii sunt beneficiile? Iti vei goli mintea de ganduri sau de probleme, te vei relaxa total, iti vei lucra muschii, vei castiga un plus de suplete si vei arde cel putin 400 de calorii.

Te tenteaza aceste activitati noi propuse? Da sau nu?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *