Sport

Pariuri online si rezultate live

Recomanda informatia!

Pariurile online sunt privite din mai multe puncte de vedere: unele persoane cred ca este vorba de noroc sau ca este o arta, iar pentru alte persoane fiind o sursa de venit pariurile sunt considerate ocupatie sau hobby. Pariurile online ofera un confort prin site-urile care prezinta rezultate live care iti ofera posibilitatea de a afla scorul exact in timpul meciului, dar si dupa terminarea lui. 

Strategiile sunt numeroase, iar o varianta destul de eficienta de a castiga se regaseste sub denumirea de under 2.5” si anume in acel meci se marcheaza sub 2,5 goluri aceasta varianta este cel mai bine sa o folositi la sfarsitul primei reprize deoarece daca nu s-a marcat in prima repriza este putin probabil sa se marcheze peste 2,5 goluri in repriza secunda, aceasta varianta se gaseste doar la anumite case de pariuri. Cel mai mare avantaj al pariurilor online se regaseste sub denumirea de “bet live” care iti da posibilitatea de a paria in timpul meciului si iti asigura un avantaj care il poti folosi pentru a crea un pariu sigur. O alta strategie ar putea fi 1/2 desi la acest pariu profitul este destul de mic este mare sansa de castig deoarece din 2 meciuri este destul de probabil sa castige o echipa pe care ati pariat.

Lasand la o parte strategiile, poti merge si pe forma buna a unei echipe la anumite competitii mari cum ar fi Champions League sau Europa League. Se poate paria inca din grupe pe echipa castigatoare, iar o parte din pariori mizeaza pe ideea ‘ Echipele mari marcheaza cele mai multe goluri in prima repriza ’ si se poate paria pe marcarea mai multor goluri in prima repriza decat in a-2-a. Siteurile de rezultate live sunt foosite de pariori pentru a verifica scorurile in timp real.

In pariuri online exista si pariuri care sunt considerate de noroc si anume:

  • care echipa are primul corner,
  • care echipa primeste mai multe cartonase galbene, rosii,
  • daca meciul va avea 11 metri, prima lovitura libera aceste pariuri sunt doar la anumite case de pariuri si la anumite meciuri.

La final am lasat pariul care aduce cel mai mare profit numit “scor exact”. Acest pariu are cele mai mari cote, deoarece la un pariu de scor exact 1-0 are o cota mai mare ca un pariu obijnuit, iar pe masura ce creste scorul creste si cota.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *