Turism

Idee de Cadou pentru cei dragi – Initiere in Calarie

Recomanda informatia!

Echitatia – Destindere pentru trup si suflet, o idee de cadou cu multiple functii pentru cei dragi tie: sanatate, armonie, echlibru si eliberarea stresului.

Sportul este esential in viata fiecarui om atunci cand acesta isi doreste cu adevarat sa aiba un corp sanatos si armonios; astfel ca venim cu idea unei activitati excelente pentru dezvoltarea  musculaturii si eliberarea stresului acumulat in timp.

A fost denumit un sport nobil deoarece in trecut era considerat un mod de relaxare pentru familiile regale, astazi este considerat la fel, caracteristica esentiala fiind: eleganta. Ca si mod de practicare putem spune ca avem parte de echitatie in stil englezesc si in stil vestic. In cadrul stilului englezesc se foloseste o sa plata, ce ii va oferi calului libertatea necesara din timpul echitatiei. Fraiele sunt formate dintr-o bara subtire atasata separat de hamuri. Acestea din urma sunt mai stranse si legate pentru a nu cadea jos in clipa in care calaretul se dezechilibreaza. Imbracamintea isi pastreaza caracterul traditional, extrem de important pentru britanici: casca de calarie, camasa cu cravata,  jacheta, pantaloni de calarie si cizme, tinuta confera eleganta calaretului din toata punctele de vedere.

Stilul vestic este opus celui englezesc. Acesta s-a dezvoltat din traditiile militare aduse in America, din nevoia de deplasare pe distante lungi intr-un stil lejer. O diferenta semnificativa intre aceste doua stiluri este forma seilor. Saua in stil englezesc este plata, iar cea  vestica este adanca, special creata pentru confortul din timpul deplasarilor lungi.

Stilul vestic este lipsit de eleganta, tinuta calaretilor vestici fiind compusa din jacketa, camasa cu maneci lungi, blugi, cizme si palarie. Desi la prima vedere se observa doar diferente  intre aceste doua stiluri, exista totusi si o asemanare. Ambele stiluri solicita o pozitie ferma din partea calaretului,  pentru a nu fi necesar balansul prea mare al calului in timpul deplasarii.

Parte cea mai frumoasa a acestui sport abia acum incepe, cunoasterea partenerului de echitatie: calul. Echitatia nu poate fi practicata daca nu exista comunicare si intelegere perfecta intre cal si calaret. Acest animal elegant nu va trebui niciodata sa il supuneti voi. Atingand comunicarea si intelegerea de care tocmai va spuneam, acesta se va supune singur. Caii sunt animale blande,  inteligente si intelegand aceste lucruri o sa aveti o coordonare perfecta impreuna deoarece cuvantul care ii descrie cel mai bine este loialitatea. Aspectul lor fizic ii scoate in evidenta, una dintre cele mai frumoase rase fiind Pur Sange Arab, considerata a fi  perfecta din punctul de vedere al impatimitilor. Cu picioarele lungi, gatul lung si spatele scurt, aceasta rasa atinge performante incredibile in orice competitie sportiva.

Cunoscand in detaliu aceasta activitate este aproape imposibil sa nu va simtiti atrasi sa practicati acest sport, in compania acestor minunate animale. Intre multitudinea de experiente cadou ce pot fi daruite este de neconceput sa nu includem in portofoliul nostru si acest sport nobil, aceasta activitate cadou recreativa.

Ofera posibilitatea unei Initiere in calarie si celor dragi ,daruind momente de liberatate.

http://www.activitati-cadou.ro/Initiere-in-Calarie-in-Bucuresti.html

Fie ca alegi un cadou pentru el sau pentru ea,  amintirea ramasa in urma acestei experiente va fi unica. Te vei bucura cu siguranta ca ai descoperit o modalitate de relaxare a sufletului in natura si de a practica un sport in acelasi timp, asa ca de ce sa nu oferim si celorlalti acest prilej? Activitati-Cadou Supermarket iti propune aceasta idee de cadou pentru a te ajuta sa daruiesti momente de neuitat.

Activitati-Cadou Supermarket

http://www.activitati-cadou.ro

e-mail:contact@activitati-cadou.ro

telefon:021 5688886

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *