Destinatii din America de Sud de descoperit neaparat

Recomanda informatia!

America de Sud este atat de vasta, incat nu are doar o singura fata. Ba chiar are 100. Si oricare ar fi profilul tau de turist, vei gasi aici cu siguranta ceva pe placul tau. Iata deci care sunt destinatiile de descoperit neaparat.

Chile. Chile este o tara fascinata si foarte mare. Cei care adora peisajele frumoase si aventura vor putea alege o excursie in Patagonia de exemplu. Geografia speciala de aici reprezinta cadrul ideal pentru cei care vor sa se autodepaseasca, urcand de exemplu pe cel mai mare vulcan din lume.

Natura este aici mirifica. De exemplu, poti alege sa vizitezi Insula Navarino sau Parcul National Torres Del Paine.

Dar daca nu esti genul sportiv, Chile te va seduce cu siguranta si cu gastronomia sa. Tara poseda o gastronomie foarte bogata si inventiva care pune in valoare fructe de mare, carne de vita, fructe si legume.

Guyana Franceza. Este o destinatie ideala pentru cai care adora natura si care vor sa se relaxeze. Acest departament ofera intrarea directa in padurea ecuatoriala. Comorile naturale de aici trebuie neaparat sa fie descoperite.

Ecuator. Este o tara foarte mica, dar care are foarte multe de oferit atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase experiente de calatorie. Vestigiile culturii indiene sunt foarte prezente si arhitectura coloniala foarte bine pastrata. Impresionantii vulcani inzapeziti din jungla amzoniana te vor uimi cu siguranta.

Capitala sa, Quito, trebuie neaparat sa fie descoperita. Manastira sa, San Francisco, cea mai mare cladire coloniala din oras, dar si centrul sau cu arhitectura speciala trebuie neaparat sa fie descoperite.

Insulele Malvine. Este o adevarata oaza de pace, cu un farmec special, unde te astepata o calatorie contemplativa. Te asteapata aici Stanley, un satuc fermcator, unde locuiesc majoritatea celor de aici, casa Guvernatorului sau catedrala Istoriei Maritime.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *